GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VISE CU SIMBOLUL ASTRE, CER

„Am visat ca eram pe un leagan cu un baiat pe care nu recunosc, dar la care tin foarte mult.. Pe acest leagan, am observat doua luni pline la dreapta, si o luna jumatate plina in fata. Chiar dupa ce am observat acest fenomen, ne-am ridicat, si ne-am trezit pe un spatiu unde erau 100 de rinduri de propozitii scrise in negru suspendat in cerul albastru.. Cerul era foarte albastru, iar scrisul foarte negru. Am inceput se citesc tot ceea ce era scris, problema este.. ceasul a sunat ora scularii inaite de a avea timp sa inteleg.”

INTERPRETARE: Lunile pe care le vezi – luna plina si luna la patrar – sunt un indiciu al timpului care trece. La fel si cerul plin de cuvinte. Cerul este un indiciu al eterului si cuvintele suspendate in eter sunt simbol al comunicarii tale cu lumea din jur. Esti intr-o perioada a vietii tale si intr-un spatiu al lumii in care inca mai trebuie sa acumulezi cunostinte, cand inca nu stii tot ce se cere pentru a fi parte dintr-o societate deja construita, simbolizata de cele doua luni complete. Leaganul in care te afli este un indiciu al unui echilibru instabil: totul poate balansa dintr-o extrema intr-alta in fiecare moment, deci viata ta in aceasta perioada este foarte incerta. Luna pe jumatate plina esti tu: inca mai ai ceva de invatat sau de inteles sau de acumulat pentru a fi un membru deplin al unui cerc de oameni – profesional, sentimental sau in orice alt domeniu al vietii – dar inca nu ai acumulat experienta necesara tocmai pentru ca te-ai trezit citind inca propozitiile din eter. Cercul de oameni de care aminteam se poate extinde de la doua persoane pana la o intreaga comunitate, dar cel mai sigur este vorba de nevoia de timp si de comunicare intr-un cuplu. Trebuie sa mai lasi timpul sa treaca pana cand cuplul din care faci parte sau doresti sa faci parte se poate cizela si construi perfect. Mai exista un indiciu totusi: ca in urmatoarele doua luni si jumatate dupa acest vis – deci dupa incheierea unui ciclu de doua luni pline si inca un patrar – pot aparea niste modificari in viata ta in ceea ce priveste cele descrise mai sus.