GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VISE CU CIFRE SI NUMERE

„se facea ca pe data de 08.08.2002 ma desparteam de sotul meu la 5 ani dupa ce l-am cunoscut si eram foarte suparata din cauza asta. Mi-era foarte greu sa renunt la el si nu stiam incotro s-o apuc. Cineva imi spunea ca voi reusi sa traiesc si fara el si ca sigur voi intalni pe altcineva. Mentionez ca eu l-am cunoscut pe el pe data de 06.08.1997 putin inainte de ziua mea care este pe 09.08.”

INTERPRETARE: Combinatia de numere ce apare in vis e interesanta. 8.08, 6.08, 9.08, mereu apare luna a opta. Opt e un numar al continuitatii, deci oricat ai invarti creionul ca sa formezi aceasta cifra, el nu se va opri niciodata, deci un semn al infinitului pe de alta parte. Desi visul te duce mai degraba cu gandul la despartire, totusi simbolul sau e exact invers. de ce invers? Pentru ca insusi visul lucreaza cu simboluri inversate. Voi v-ati intalnit pe 6, ziua ta e pe 9, 6 si 9 sunt doua cifre inversate. 6 si 9 puse alaturi – 69 – formeaza monada orientala, care este simbol al perfectiunii, al combinatiei de energii yin si yang, plusul si minusul, albul si negrul, masculinul si feminnul, deci tandemul ideal. Optul inversat ar fi simbolul infinitului, deci daca vreodata ti-a trecut prin minte ca relatia voastra s-ar putea rupe, totusi visul te asigura ca acest lucru nu se va intampla niciodata si merita deci sa ai incredere deplina in viitor, chiar si in momentele cand lucrurile nu par sa mai fie atata de perfecte. Momentele confuze sunt aici reprezentate de cel care iti spunea ca au putea trai si fara el, dar visul te asigura ca acest lucru nu va fi valabil si deci trebuie sa ai incredere deplina in omul de langa tine, pentru ca relatia voastra va fi continua si durabila, orice ar fi. Chiar daca orice alb contine putin negru, chiar daca orice plus contine s putin minus, tot asa si relatia voastra poate dura fara riscuri in viitor, deci e bine sa te concentrezi asupra relatiei voastre fara sa te gandesti vreodata ca ea s-ar putea rupe. Tot asa cum optul e continuu, tot asa si viata voastra in doi – desi o continua serpentina, asa cum optul iti inspira – nu va fi niciodata intrerupta

DESCRIERE: „Toata actiunea se petrecea in fata blocului meu, pe un teren mult prea mare fata de realitate. Vecinul de la parter trebuia sa se cunune la biserica si avea 21 de cosulete cu flori pentru 21 de domnisoare de onoare. Am fost invitati la aceasta nunta dar, in ziua cand avea sa fie, au inceput sa cada din cer o serie de obiecte, cu viteza si destul de periculoase. Am inceput sa ne ferim cu totii de acele obiecte si in aceste conditii ne intrebam daca nunta va avea loc. Da, nunta nu se amanase; astfel ca ne-am indreptat spre locul desfasurarii evenimentului , bineinteles ferindu-ne de proiectilele cazute din cer. Era totusi o zi cu soare, prea stralucitor insa. La mai putin de 10 metri de locul unde s-ar fi oficiat casatoria vecinului, o foarte buna prietena a parintilor, era imbracata intr-o rochie alba, si tipa pur si simplu la mine sa nu ma apropii de nuntasi. Mirata, am intors fata catre ei si am vazut 21 de evrei in haine lungi, cernite cu palarii negre si zulufii aceia , specifici evreilor. Stateau unul in spatele celuilalt, iar la o distanta impusa de clanul lor, erau femeile lor cu copiii. Am considerat ca trebuie sa merg acasa si cum intrarea era blocata de ei, am mers la o scara alaturata si-am urcat pe terasa blocului. De sus privelistea era magnifica, dar imi era frica.”

INTERPRETARE: Visul este o trecere in revista a obstacolelor care uneori te impiedica sa evoluezi in societate, simtindu-te in permanenta bombardata de criterii de selectii, traind intr-o lume in care, daca nu intrunesti aceste criterii impuse de societate, risti sa fii exclus. Proiectilele cazute din cer indica acest pericol, de a nu fi apreciat la justa valoare din cauza prejudecatilor lumii in care traiesti. De aceea visul se petrece in fata blocului tau, ca simbol al mediului in care traiesti, a lumii largi, pornind cu propriul spatiu (casa, serviciu, prieteni) pana la nivel planetar, pentru ca spatiul din fata blocului pare mai mare decat in realitate, deci aceste prejudecati functioneaza peste tot. Acest vis mai poate indica si faptul ca te simti exclusa dintr-un anumit cerc, numarul 21, distanta intre femei si barbati, diferenta de religie fiind indicii ale criteriilor dupa care e croita lumea. 21 in unele tari este un criteriu al varstei, la fel cum diferenta dintre sexe sau religii poate naste departajari in aprecierea oamenilor. Un alt criteriu este si starea civila, de aceea in vis apare si o nunta. Deci acest vis indica faptul ca uneori simti ca esti prea profund judecata – sau tu la randu-ti judeci prea mult oamenii – dupa niste criterii empirice, care nu descriu deloc adevarul. De aceea visul se termina cu senzatia de magnific infricosator: nu iti place lumea in care traiesti si totusi te adaptezi ei, stand insa deoparte.