GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VISE CARE SE REPETA„Visez mereu ca ma mut. Visul acesta se repeta aproape in fiecare noapte. Calatoresc cu avionul si apoi ma mut intr-o alta tara. De cele mai multe ori in visul acesta apare si mama. De regule ma mut in cladiri inalte, carora uneori le vad si scarile/liftul si camera de toaleta. De cele mai multe ori vad si marea in jur sau, daca nu, movile inalte de pamant semanand cu dealuri uneori inverzite, alteori cu gauri in ele, ca si cand excavatoare mari ar fi lucrat acolo.”

INTERPRETARE: E un vis care indica o dorinta de schimbare in plan profesional sau social. Iti doresti o evolutie in acest sens, de aceea apar mereu cladiri inalte, ceea ce arata o speranta de progres sau d einaintare intr-o directie sperata. Acest vis nu va inceta pana cand in viata ta nu va aparea un sentiment de multumire in plan socio-profesional, pana cand nu vei simti ca lucrurile sunt stabile la serviciu sau in contact cu ceilalti. Nu stiu daca iti doresti neaparat si o mutare fizica intr-o alta tara, dar oricum ai aceasta dorinta de schimbare in viata ta, ceea ce intarzie sa apara. Aparitia mamei in vis ar putea avea mai multe semnificatii: fie iti doresti independenta fata de mama ta, simtind ca e timpul sa te rupi de influenta ei, fie ea e o piedica in dorinta ta de schimbare, fiind acel obstacol care te opreste sa pleci sau sa faci un pas decisiv in evolutia ta. Scarile si liftul pe care le vezi uneori sunt un simbol al modului in care comunici cu ceilalti, deci este un avertisment ca nemultumirile tale care te fac sa doresti permanenta mutare sunt de ordin comunicational in relatie cu ceilalti. Ceva nu merge bine, si probabil ca din partea ta vine aceasta comunicare defectuoasa, pentru ca spui ca vezi uneori si toaleta, ceea ce indica intimitate si implicare personala, deci adeseori problemele pot veni din partea ta si nu a celorlalti. Aparitia marii sau a gramezilor de pamant indica faptul ca insatisfactiile tale pe plan socio-profesional pot avea uneori influenta si asupra celorlalte planuri ale vietii tale: atat la nivel emotional – simbolizat aici de mare – cat si la nivel financiar – simbolizat de pamant. Deci e posibil ca aceste probleme pe care le ai la nivel socio-profesional sa fie cauzate fie de unele probleme emotionale sau sentimentale, fie din cauza unor lipsuri materiale, asta depinzand de momentele in care apar aceste elemente noi in visele tale. Deci acest gen de vise, vise repetate, apar mai ales atunci cand motivul care naste aceste vise nu dispare. Atunci cand viata ta va avea o stabilitate care sa-ti confere sentimentul de incredere si multumire, atunci vor disparea aceste motive repetate. Totusi poate ca uneori totul sta in puterea ta sa faci o schimbare incepand, cum am zis, cu modul in care intri in contact cu cei din jur. Revizuieste-ti modul de comunicare si vezi unde anume nu merge bine si poate gasesti o cale de pornire in repararea acestor deficiente. Mai exista si posibilitatea ca deficientele de comunicare sa fie in familie, poate chiar in contact cu mama, deci nu strica sa gasesti ce anume nu merge bine in modul in care comunici cu ceilalti si care e motivul pentru care evolutia ta stagneaza uneori.