GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cum iti zapaceste inima VENUS RETROGRAD? (3)

Inapoi la RETROSCOP

La ce sa te astepti când VENUS este retrograd? 

PAGINA 1  PAGINA 2  PAGINA 3

Venus e patroana FEMEILOR si a tuturor aspectelor ce tin de FEMINITATE

Femeile vor sa fie independente, nu se supun barbatilor, vor sa se manifeste liber, au propriile opinii, sunt mai curajoase, mai autoritare, mai barbatoase, isi lasa conditia de femeie pe un plan secund. Femeia nu vrea sa fie tratata doar pentru conditia sau calitatile sale de femeie. Barbatii nu le pot intelege acum pe femei, iar femeile nutresc mai multe invidii si gelozii unele fata de altele. Posibil sa nu aiba incredere in feminitatea lor sau nu se preocupa de ele.

VENUS are grija de FRUMUSETE SI ASPECT EXTERIOR

Fie femeie, fie barbat, ti se pare ca nu arati bine, ai o impresie proasta despre propria persoana. Esti mai critic si mai nemultumit de aspectul fizic, dar si al celor din jur. Exista riscul sa apara tot felul de incidente minore legate de aspectul exterior: ti se rup ciorapii, ti se pateaza hainele, te prezenti sub asteptari – din punct de vedere estetic – la o intrevedere importanta, ti se strica machiajul cand ti-e lumea mai draga, nu iti potrivesti tinuta cu evenimentul, nu te asortezi corect, nu gasesti hainele potrivite. Esti surprins netuns, nebarbierit, necoafată, nemachiată, te prezinti neglijent in fata unor persoane care ar trebui sa te vada intr-o tinuta impecabila (in fata sefului, a clientilor, a elevilor etc). Apar tot felul de neplaceri legate de imaginea ta. Iti cumperi o haina care nu-ti vine bine, ti-e mica, ti-e mare, nu-ti mai place, e demodata, e defecta. Exista risc de ingrasare prin exces alimentar. Nimic nu-ti place, tot ce tine de gust e deficitar, deci sa nu te mire ca ceea ce-ti place tie, nu place altora (si invers).

SFAT: Nu programa in aceste zile intrevederi in care frumusetea si aspectul exterior sunt criterii de baza, pentru ca simtul estetic este mult scazut.

PAGINA 1  PAGINA 2  PAGINA 3


Inapoi la RETROSCOP