GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cum iti zapaceste inima VENUS RETROGRAD? (2)

Inapoi la RETROSCOP

La ce sa te astepti când VENUS este retrograd?PAGINA 1  PAGINA 2  PAGINA 3

 

Venus se ocupa de EMOTIILE, TRAIRILE SI SENZATIILE TALE

In inima ta e un zbucium, o furtuna de sentimente contradictorii. Te simti mai ingrijiorat, mai singuratic. Nu te bucuri de popularitate, de prietenie, simpatie, privesti in jur ca si cum nu ai avea pe nimeni aproape de suflet. Nu te simti in largul tau in anumite medii, in compania anumitor persoane, gasesti in jur suficiente motive de insatisfactie, critica, respingere, ura, sila. Te trezesti uneori cu un puternic sentiment de repulsie fata de oamenii la care tii sau chiar fata de tine insusit, gasindu-ti numai defecte. Esti excesiv de sensibil, lacrimile pornesc din te miri ce, esti mai usor de ranit, de jignit, dar si usor de pacalit. Te poti lasa usor inselat de aparente si de iubiri false.

Venus este responsabila si de ARTA, BUN GUST, SIMT ESTETIC, MUZICA.

Nu lasi o impresie buna daca ai o manifestare artistica publica: expozitie, vernisaj, premiera teatrala, concert, spectacol, lansare de carte etc.

SFAT: Nu programa un astfel de eveniment artistic in aceste zile.

Venus joaca un rol in PETRECERI, DISTRACTII.

Nuntile, petrecerile, evenimentele mondene, spectacolele, paradele de moda, balurile, activitatile artistice etc au parte de tot felul de situatii neplacute. Nu vin spectatorii, nu merge bine o premiera sau o receptie, efectul dorit nu se resimte. Nuntile sau petrecerile ies sub asteptari. Participantii nu sunt multumiti de decor, de muzica, de atmosfera.

SFAT: Nu programa sau nu te duce la un astfel de eveniment in aceste zile.

 

PAGINA 1  PAGINA 2  PAGINA 3

 

Inapoi la RETROSCOP