GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 6-12 august 2018

Nu te juca așa cu orele care trec, având impresia că gestionezi cursul timpului cum vrei tu. Nu e deloc așa, e doar o impresie aparentă că ai timp berechet până într-un moment care se apropie cu pași mari.

Nici nu-ți dai seama ce repede trece timpul și, deși spui că mai ai câteva zile în care să te miști în voie, zilele trec cât ai clipi și te vei trezi în criză de timp. Ești împins de la spate de termene limită, ca atare n-o lungi atâta, nu tergiversa o acțiune, n-o lăsa pe mai târziu, pentru că ceasul ticăie: tic – tac!

Pe 10 îți vei da seama că ai risipit cea mai de preț valoare a ta: timpul, că s-a scurs nisipul din clepsidră iar tu nu ai terminat nici pe departe ce aveai de făcut, ca atare învață să fii mai organizat și mai eficient.

Horoscopul săptămânii în curs: 13-19 august 2018

Ești cam obosit, ți se citește pe chip epuizarea și tare ai avea nevoie de o pauză, dacă ți-o poți permite. Greu de crezut că poți lăsa totul baltă și să te retragi un pic în lumea ta, pentru că, deși nivelul de energie este foarte scăzut, ai totuși un program foarte încărcat, care te va solicita și mai tare.

Efectele acestor eforturi pot fi majore, deci ai grijă în ce te bagi și până unde întinzi coarda, pentru că om ești, nu robot, și nu poți duce pe umerii tăi mai mult decât omenește e posibil. Încearcă să-ți organizezi mai bine sarcinile din agendă, ca să nu ai nici prea multe de făcut în același timp, și nici să preiei doar tu tot greul. Poate poți pasa și altora, poate mai poți amâna, poate mai poți refuza, deci nu te împovăra mai mult decât poți duce.

Pe 18 vei simți că nu mai poți și bine ar fi să nu mai faci nimic: doar să dormi! Horoscopul săptămânii viitoare: 20-26 august 2018

IN CURAND…

 


Cauti horoscopul de saptamanile trecute? Intra in arhiva!