GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscopul saptamanii pentru VARSATOR


Aici gasesti horoscopul pe 3 saptamani pentru:

ZODIA VARSATORULUI

Horoscopul săptămânii trecute: 11-17 iunie 2018

Vin către tine tot felul de informații contradictorii și trebuie să le gestionezi cu calm. Sunt vești abrupte, adevăruri directe, destăinuiri sincere, și toate vor sta la baza unei noi strategii de acum înainte. E ca un regulament prin care se restabilește ordinea în viața ta.

Începe să pui și tu condiții, pornește fiecare idee cu ”dacă…”, gândește-te că impui acum legi de la care nimeni nu va avea voie să se abată. Sunt angajamente pe care vei încerca să le respecți, dar îți dai seama că fără acaestă organizare mai strictă a vieții tale, nu ai face altceva decât să mergi în voia curentului, și nu vrei asta.

Regulile trebuie respectate întocmai, altfel, în jurul datei de 15, ai putea simți pe pielea ta efectele unei eventuale greșeli.Horoscopul săptămânii în curs: 18-24 iunie 2018

Chiar dacă săptămâna nu aduce nimic ieșit din comun, știi cum spune americanul: no news is good news. Deci dacă nu apare nimic nou, e mult mai bine pentru planurile tale, pentru că te poți concentra asupra chestiunilor de rutină.

Ești conștient că din tot ce se petrece în jurul tău, tu mai înveți ceva, că ești la o continuă școală a vieții în care orice zi mai pune o cărămidă la cel care ești. Deși nu se poate vorbi acum de ceva special, deosebit, unic în destinul tău, ție îți convine de minune atmosfera aceasta tihnită, pentru că e exact starea potrivită pentru a te apleca pe îndelete, fără stres și fără grabă asupra acelor aspecte de care nu aveai timp înainte.

Vei reuși să dai la o parte o mulțime de nimicuri și să eliberezi locul pentru activități mai interesante.


Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!
www.kristale.ro * Peste 100 de varietati de cristale natur si pietre semipretioase
Cristalele recomandate zodiilor. Copacei si Sporul Casei cu pietricele. Bratari si medalioane din pietre semipretioase.


Horoscopul săptămânii viitoare: IN CURAND

Autor: astrolog ACVARIA | www.acvaria.com | www.acvaria.eu