GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 8-14 octombrie 2018

A venit momentul să privești foarte serios și foarte detașat spre trecut, spre etapele deja parcurse, care te ajută să înțelegi mai bine situația în care te afli. Descoperi că ai făcut tot ce ți-a stat în putință în unele situații, că ai învățat enorm iar acum te poți elibera de acest trecut. Gata, ce-a fost a fost, ce-ai avut de câștigat e deja sedimentat în bagajul tău de experiențe de viață și de acum poți trece la etapa următoare.

N-are rost să tot cari acest bagaj în spate ca pe o ghiulea legată de picior și să te raportezi la trecut doar din punctul de vedere al lecțiilor primite, al greutăților la care ai fost supus, la prețul pe care l-ai plătit pentru a ajunge aici. Bravo, ai absolvit încă un nivel de pregătire la școala vieții, acum e vremea să închizi acele capitole și să te concentrezi spre altceva, spre alte lecții de viață!Horoscopul săptămânii în curs: 15-21 octombrie 2018

Primești exact sfaturile de care aveai nevoie și care te duc mult mai repede la ținta visată cândva. Dacă ai merge pe drumul tău, fără a cere ajutor și fără a asculta de nimeni, da, ai ajunge tot acolo, dar poate nu la fel de repede ca acum. Ai mare noroc să ai în preajmă persoane înțelepte, inteligente, cu experiență, care îți pot împărtăși din ideile sau cunoștințele lor.

Privește la ei ca la niște modele demne de urmat, pentru că, dacă ei au atins deja succesul pe anumite planuri, poți urma rețeta lor de succes ca să ajungi și tu acolo, călcând întocmai pe urmele lor. Vin spre tine atât de multe soluții, idei, îndrumări, instrucțiuni, zi-le cum vrei, acele informații care te pot ajuta, deci fii pe fază! Deschide ochii și urechile și primește ceea ce vine spre tine, valuri – valuri!

CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...


Horoscopul săptămânii viitoare: 22-28 octombrie 2018

In curand…

Cauti horoscopul de saptamanile trecute? Intra in arhiva!