GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * Horoscopul saptamanii 8-14 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Varsator
SAPTAMANA 8-14 octombrie 2018

A venit momentul să privești foarte serios și foarte detașat spre trecut, spre etapele deja parcurse, care te ajută să înțelegi mai bine situația în care te afli. Descoperi că ai făcut tot ce ți-a stat în putință în unele situații, că ai învățat enorm iar acum te poți elibera de acest trecut.

Gata, ce-a fost a fost, ce-ai avut de câștigat e deja sedimentat în bagajul tău de experiențe de viață și de acum poți trece la etapa următoare. N-are rost să tot cari acest bagaj în spate ca pe o ghiulea legată de picior și să te raportezi la trecut doar din punctul de vedere al lecțiilor primite, al greutăților la care ai fost supus, la prețul pe care l-ai plătit pentru a ajunge aici.

Bravo, ai absolvit încă un nivel de pregătire la școala vieții, acum e vremea să închizi acele capitole și să te concentrezi spre altceva, spre alte lecții de viață!