GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VARSATOR * Horoscopul saptamanii 5-11 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Varsator
SAPTAMANA 5-11 noiembrie 2018

DA, fă totul cumpătat, calculat, pune în balanță toate argumentele pro și contra înainte de a lua vreo decizie. E momentul unei alegeri importante, dar nu te grăbi nici la una, nici la alta dintre alternative, până nu ești sigur că ai analizat situația pe toate fețele.

Fii obiectiv, ascultă opiniile și dintr-o direcție și dintr-alta, pentru că decizia cea mai corectă e cea care ține cont de toate posibilitățile. Fii sigur că vei ști exact ce e mai bine pentru tine după o astfel de analiză atentă, echitabilă, privind situația cu detașare, și cu bune, și cu rele. Dacă ai fi părtinitor, decizia ta ar putea fi greșită, deci ia-o ca și cum nu ar fi a ta, ca un judecător imparțial care dă verdictul.

NU te izola de restul lumii, ca și cum nu ți-ar păsa de ce se petrece în jurul tău. Nu indiferența, răceala sau distanța sunt calea cea mai justă, ci dimpotrivă, trebuie să fii implicat, să participi, să fii acolo trup și suflet. Orice experiență nouă te mai învață ceva, or, dacă stai pe margine detașat și rece, experiențele tale vor fi sărace.

Chiar dacă unii îți spun să nu te bagi, să-i lași pe ei să-și rezolve problemele, nu poți sta departe de miezul acțiunii, mai ales dacă tu chiar deții soluții la problemele lor. Dacă tot știi ce e mai bine, de ce să nu le spui? Da, poate nu te întreabă, dar fă în așa fel încât să le arăți că-ți pasă și că-i poți ajuta.