GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * Horoscopul saptamanii 3-9 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Varsator
SAPTAMANA 3-9 decembrie 2018

Iubirea cere mai mult curaj, deci, dacă ai ceva de spus celui care ți-a furat inima, ar fi bine s-o faci acum, sus și tare. Lasă emoțiile deoparte, lasă fricile că ai putea fi refuzat sau înțeles greșit, pentru că și celălalt așteaptă de la tine mai multă acțiune.

Inspiratie de sarbatori!

Orice situație în care ți se cere forța de a-ți depăși propriile limite sau temeri se va solda cu succes, deci hai, spune ce simți, spune ce intenții ai, spune ce aștepți de la celălalt, spune ce vrei, fie că sunt dorințe din zona fericită sau nu. Chiar și dacă vrei să pui capăt unei relații, tot de curaj e nevoie, deci trebuie să-ți iei inima în dinți ca să transmiți mesajul celuilalt și să faci odată lumină.

Cadouri pe alese!

Dacă e nevoie de îndrăzneală pentru a da un telefon pentru prima oară cuiva, de a-l invita la o cafea, de a-i face o declarație sau, și mai și, de a face o cerere în căsătorie, trebuie să-ți aduni toate resursele de tupeu, curaj și îndrăzneală și s-o faci acum! Rezultatul poate fi de bun augur pentru inima ta.