NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VARSATOR * Horoscopul saptamanii 29 aprilie – 5 mai 2019

Horoscopul saptamanii VARSATOR


SAPTAMANA 29 aprilie – 5 mai 2019

Multă lume în jurul tău, e vânzoleală mare, planul relațional e cel mai animat, mai aglomerat, mai pestriț. Peste tot dai peste tot felul de oameni cu care ai ceva de discutat, de împărțit, de comunicat, ceea ce-ți place grozav!.

Nici nu știi de unde sare iepurele și te poți trezi în fața unei noi șanse sentimentale, pentru că apar în calea ta persoane atrăgătoare care te găsesc și ei pe tine foarte interesant și demn de încredere.

Ești mai tot timpul în compania cuiva, nu suporți să stai singur, și din acest permanent schimb de idei, păreri, emoții, sfaturi, planuri, nu se pot naște decât povești de succes. Lumea vede în tine o persoană cu care se poate colabora, care are oricând o vorbă bună de spus și un sfat potrivit de oferit, deci multe gesturi de simpatie și de afecțiune vor veni către tine.

Închei săptămâna cu câteva persoane noi pe lista de prieteni, ceea ce te bucură la maximum, pentru că simțeai nevoia să socializezi, să cunoști oameni, să vorbești, să te distrezi!