GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VARSATOR * Horoscopul saptamanii 28 ianuarie -3 februarie 2019

Horoscop saptamanal Varsator
SAPTAMANA 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Dacă vei că ești blocat de la o vreme într-o zonă nefastă în care nimic nu mai merge bine, poate ar fi timpul să faci ceva ca să ieși din acel spațiu! Mai rău e că ai alături de tine persoane de dominate de neputință și frică, ce te țin oarecum cu forța alături de ele, în zona lor neagră, când tu ai putea face totuși ceva ca să evadezi de acolo. Numai de tine depinde să părăsești de urgență acel anturaj nepotrivit planurilor tale!

Nu trebuie să ții cuiva companie doar ca să-i faci lui pe plac, pentru că eșecul lui te molipsește și pe tine. Tu ai un instrument magic la dispoziție și acela e decizia curajoasă de a face un pas în afara cercului. Chiar și cea mai mică schimbare de program ți-ar face bine, deci fugi de grupul acela negativ și vezi-ți de drumul tău.

Nu te ajută cu nimic să rămâi alături de ei, pentru că prezența ta le face lor bine, dar nu te ajută pe tine cu nimic. Ție îți taie aripile, îți epuizează resursele, te încarcă de frici, când – fără ei – ai putea să-ți iei zborul! Deci ce trebuie să faci? Să pleci acolo unde ți-e ție bine!