GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VARSATOR. Horoscopul saptamanii 2-8 iulie 2018

Horoscop saptamanal Varsator
SAPTAMANA 2-8 iulie 2018

Chiar dacă, pe moment, ai tendinta de a spune că relatia de iubire în care esti implicat a ajuns într-un punct mort, vei vedea că uneori e nevoie si de o scurtă pauză, în care să te detasezi de toate si să privesti lucrurile de pe margine.

E nevoie să cântăresti un pic situatia: pe ce nivel te afli, de unde vii, încotro duce relatia, ce trebuie reparat si echilibrat pe ici pe colo, ca atare, o perioadă de aparentă liniste si distantare poate fi necesară în orice cuplu. Nu lua răceala care s-a instalat peste voi ca pe un semn negativ, ci poate fi cel mai bun lucru de care poti avea parte pentru a lua decizii corecte si întelepte.

Nu trebuie să-ti faci griji pentru micile blocaje care se resimt între tine si partener, ci foloseste acest răgaz pentru a face ordine în suflet si minte.