GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VARSATOR. Horoscopul saptamanii 25 iunie – 1 iulie 2018

Horoscop saptamanal Varsator


SAPTAMANA 25 iunie – 1 iulie 2018

Nu te gandi la lucrurile mari ale vietii, pentru ca acum e nevoie de putina atentia asupra fleacurilor, asupra rutinei de zi cu zi, asupra acelor aparente nimicuri pe care ai tendinta sa le ignori. Te opresti din iuresul evenimentelor si descoperi cele mai mici aspecte care necesita atentia ta.

Daca te apleci asupra lor acum, scapi dintr-un foc de o lista intreaga de maruntisuri de care, mai devereme sau mai tarziu, oricum ar fi trebuit sa te ocupi. Ca e curatenia din casa, ca faci ordine prin hartii, ca te ocupi de restantele minore de la serviciu, te vei simti mult mai bine si mai eliberat dupa ce le vei sterge de pe lista.

Chiar daca ai spune ca e o saptamana banala din cauza acestor preocupari nesemnificative, tu te simti bine ca le duci cu brio la capat. Ba mai ramane timp pentru a ajuta si pe altii!