GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VARSATOR * Horoscopul saptamanii 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Varsator
SAPTAMANA 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

DA, adu-ți aminte să fii copil, comportă-te ca pe vremuri – ca la 20 de ani – când nu aveai niciun fel de probleme. Vin spre tine o mulțime de vești plăcute care te fac să râzi, să zâmbești, să te simți bine, iar cea mai mare bucurie o primești de la oameni tineri, de la oameni fără grijile vârstei lor de acum, de la cei care mai știu să se distreze, pentru că e nevoie uneori și de divertisment.

Ieși cu prietenii într-o seară, mergi la un film, întâlnește-te cu colegii de liceu, fă orice îți face plăcere în relație cu oameni care emit energie pozitivă. Ai nevoie de un astfel de anturaj tineresc, tonic, amuzant, de la care te vei putea molipsi și tu, încât vei spune de multe ori: viața e frumoasă!

NU te baza însă pe deplină încredere, nu chiar toți cei cu care ai acum ocazia de a relaționa, socializa, interacționa, merită încrederea ta oarbă. Pe unii ar fi bine să-i ții la distanță sau să-i pui la încercare. Te-ai mai fript și altădată oferind încrederea și prietenia ta unor persoane care nu le meritau, iar acum preferi mai degrabă să ai relații facile, superficiale, decât să oferi totul la cote maxime.

Acum vei face foarte bine diferența dintre prieteni și cunoștințe, între relații profunde și relații de conjunctură, ca să le tratezi exact așa cum se cuvine, cu investiția de sentimente și de încredere adecvată.