GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * Horoscopul saptamanii 24-30 septembrie 2018

Horoscop saptamanal Varsator
SAPTAMANA 24-30 septembrie 2018

Îți lipsește încrederea și aștepți de undeva un stimulent care să te împingă totuși să duci mai departe ce ai început. Poate nu mai crezi în resursele tale, sau ai dubii cu privire la intențiile celor care lucrează alături de tine, sau nu ai la cine apela, la greu.

Te simți cam singur în vâltoare, vâslești singur în mijlocul oceanului și nu vezi, momentan, ce e dincolo de furtună. Nici nu contează, căci cel mai bun exercițiu de încredere e să mergi mai departe orice ar fi! În pofida opreliștilor, în ciuda celor care ți se opun, gândindu-te că, în curând, se vor vedea și rezultatele.

Aruncă-te în gol, fără să știi nici ce te așteaptă nici pe ce resurse te bazezi, pentru că acum e doar acea zonă de platou, care nici nu urcă, nici nu coboară, care n-are nimic  de oferit, dar imediat după ea, cărarea se va vedea din nou foarte bine în fața ta. Continuă deci!