GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * Horoscopul saptamanii 24-30 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Varsator
SAPTAMANA 24-30 decembrie 2018

Cu cât mai multă energie focalizezi în ceea ce faci, cu atât mai bine evoluează toate, deci folosește entuziasmul tău caracteristic pentru a înteți focul! Pasiunea pe care o investești va da roade și vei vedea cum, pe ultima sută de metri a anului, toate par să crească din ce în ce mai mult, să se dezvolte din ce în ce mai repede.

Poate unele planuri au stat pe loc luni de zile și, dintr-o dată, exact săptămâna aceasta, capătă alt ritm și te poate duce la victorie pe neașteptate.

Nu renunța la ceva dacă vezi că nu se mai petrece nimic nou. Ajunge să întețești un pic focul în cuptor și va începe din nou se miște bine! Caută deci acel plan, proiect, vis, scop pe care l-ai cam lăsat în stand by și reinvestește în el timp și energie. Ai șansa de a reporni ceva în trombă, da, da, chiar în ultimele zile ale anului!