GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * Horoscopul saptamanii 22-28 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Varsator
SAPTAMANA 22-28 octombrie 2018

Orice suferință poate fi diminuată prin iubire. Fie că e iubirea altuia care vine să te susțină la greu, fie că învălui tu orice motiv de supărare în multă iubire, totul va reveni mai ușor la normal dacă lași acest sentiment frumos să acopere totul.

Nu cu ranchiună, nu cu ură, nu cu durere în suflet treci peste toate, ci încercând să vezi chiar și în ce la sumbru loc o scânteie de bucurie. Asta faci și tu săptămâna aceasta: ambalezi o situație deloc plăcută cu o poleială de iubire pentru că da, gândirea pozitivă – care te reprezintă de obicei – face minuni în orice situație.

Te doare ceva prin corp? Trimite iubire spre acel punct. Te doare sufletul din cauza iubirii? Iubește tu și mai și! Cineva te-a făcut să suferi fără să meriți? Iubește-l cu inima largă! Nu se poate să nu se schimbe polaritatea lucrurilor dacă tu însuți schimbi emoția!