NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VARSATOR * Horoscopul saptamanii 22-28 aprilie 2019

Horoscopul saptamanii VARSATOR


SAPTAMANA 22-28 aprilie 2019

O săptămână plăcută și armonioasă în familie, în care toate animozitățile din ultima vreme par să dispară ca prin farmec. E vremea împăcărilor, a iertării, a explicațiilor menite să restabilească echilibrul în unele aspecte ale vieții voastre domestice parcă toate se așează acum pe un teren mai bun, mai calm, mai pașnic, spre bucuria tuturor.

Relația dintre părinți și copii e în prim plan, pentru că sunteți mai mult timp împreună iar acest timp de calitate vă leagă și mai mult. Dovezile de afecțiune și de grijă sunt mai frumoase și mai puternice, daruri pe care vi le oferiți unii altora cu inima deschisă.

Pe de altă parte, și tu trebuie să fii mai aproape de părinții tăi, pentru că simt mai mult ca oricând nevoia de a primi vești de la tine, de a te avea aproape, de a sta de vorbă mai mult timp.

Poate și pentru că e vremea sărbătorilor e un avantaj pentru ca relația de familie să se strângă și mai mult, deci fii darnic în vorbe frumoase, fii generos în gesturi de iubire, deschide-ți inima și oferă-le celor dragi ceea ce și ție ți-ar plăcea să primești. Oferă și vei primi înzecit!