NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * Horoscopul saptamanii 21-27 ianuarie 2019

Horoscop saptamanal Varsator
SAPTAMANA 21-27 ianuarie 2019

Nu trebuie să încerci să le controlezi sau decizi tu pe toate! Uneori e bine să fii ca o pană purtată de vânt încotro vrea… vântul, nu încotro vrei tu. Fii sigur că ești dus în cea mai bună direcție pentru tine, deci bucură-te de călătoria ușoară și frumoasă pe care ți-o oferă acum viața.

Lasă-te dus de val, de curent, de vânt, de destin, zi-i cum vrei, pentru că ești prins într-un concurs de împrejurări în care tu nu ai absolut nimic de spus sau de făcut, și care te va duce, pas cu pas, exact acolo unde e mai bine pentru tine.

Viitorul tău se scrie acum, dar nu e nevoie să iei tu decizia, nici să trasezi direcția. E un noroc care te împinge de la spate, deci tot ce trebuie să faci tu e să nu te opui curentului. Dacă te-ai opune, poate ai rata o șansă extraordinară, deci… spune acum: ce-o fi o fi… Că va fi bine!