GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * Horoscopul saptamanii 20-26 august 2018

Horoscop saptamanal Varsator


SAPTAMANA 20-26 august 2018

Foarte ciudată atmosfera acestei săptămâni pentru că nu ești într-o pasă tocmai bună de când Luna Neagră e în zodia ta, ceea ce te face să fii un pachet de nervi, o continuă sursă de agresivitate.

Totuși, ceilalți nu se lasă intimidați de atitudinea ta ostilă, ci te învăluie în continuare cu darurile lor de afecțiune, de prietenie, de bunătate, poate poate te vor îmbuna și pe tine. Încearcă să te abții de la manifestări care nu te reprezintă – injurii, critici dure, răzbunare – pentru că nu ești așa de obicei.

Nici tu nu te recunoști, tocmai de aceea ideal ar fi să ai alături de tine pe cineva drag, care chiar te cunoaște și știe că nu acesta e modul tău de a fi și nu te va eticheta greșit, ci dimpotrivă, îți va arăta că te înțelege și nu va pune la suflet comportamentul tău. Va reuși, cumva, să-ți alunge gândurile negative și nervozitatea din gesturi, din glas, din privire și să te rupă de motivele tale de iritare!