GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VARSATOR * Horoscopul saptamanii 19-25 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Varsator
SAPTAMANA 19-25 noiembrie 2018

DA, stai și chibzuiește fără grabă până în cele mai ascunse unghere, pentru că ești în fața unei mari decizii de viață, ce poate avea efecte pe termen lung. Nu cere nimeni să dai răspunsul rapid, ci ai tot timpul din lume să analizezi, să sapi după adevăruri, să cauți dovezi și informații, să studiezi, să ceri păreri avizate de la alții mai bătrâni, pentru că tot ce găsești în demersul tău va conta, în final, la marea ta decizie.

Probabil ești în fața unei răscruci profesionale, pentru care te-ai pregătit îndelung. A venit vremea să pui în balanță argumentele pro sau contra, tot ce ai aflat, tot ce ai acumulat înainte, și apoi să extragi o concluzie.

Se presupune că ai deja maturitatea necesară pentru o decizie corectă, dar nu trebuie să te grăbești. Știi bine ce ai de făcut, totul e să fii convins că ai trecut în revistă toate detaliile înainte de a spune ce ai decis. Nu te vei mai putea întoarce asupra răspunsului dat, deci decizia ta rămâne lege!

NU te aprinde prea tare, chiar dacă ești o fire entuziastă, de felul tău, pentru că, de data aceasta, flăcările pasiunii pot mistui tot. Nimic nu trebuie făcut sub impulsul pasiunii, al furiei, al atracției, al grabei, ca atare încearcă să ții sub control orice reacție care depășește limitele normale.

Nu te ambala, nu te aprinde, nu turna gaz pe foc, nu te enerva, nu te agita, ci fă totul cu calm și cumpătare. Când simți că se aprinde prea tare flacăra, mai redu presiunea!