GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VARSATOR * Horoscopul saptamanii 18-24 februarie 2019

Horoscop saptamanal Varsator
SAPTAMANA 18-24 februarie 2019

Intră în luptă, implică-te în orice competiție, pentru că deții toate mijloacele potrivite pentru o victorie de răsunet. Acum câștigă cei care au încredere în ei și în succesul acțiunilor lor, care abordează o atitudine invincibilă, iar tu, da, inspiri acest sentiment.

Ești sigur pe tine, te placi așa cum ești, te pui într-o lumină bună, și dacă tu ai încredere în forțele tale, și ceilalți te vor vedea în același mod. Nu te sperie nicio luptă, spui da la orice provocare, pentru că te bazezi pe calitățile tale, pe experiența ta de viață.

Cu cât e mai tensionată problema, cu atât șansele de a o rezolva mai bine cresc, pentru că, cel puțin zilele acestea, ție îți merge de minune în confruntări complicate. Rivalii tăi sunt puternici, dar nu te pot înfrânge, pentru că ești sigur pe poziția ta și siguranța aceasta se vede de la o poștă. Nu-ți tremură vocea, nici emoția nu te copleșește și atitudinea aceasta de atotputernic te scoate din orice impas!

Nu e prima oară când treci prin așa ceva și cum altădată ai avut succes, poți și de data aceasta.