GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * Horoscopul saptamanii 15-21 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Varsator
SAPTAMANA 15-21 octombrie 2018

Primești exact sfaturile de care aveai nevoie și care te duc mult mai repede la ținta visată cândva. Dacă ai merge pe drumul tău, fără a cere ajutor și fără a asculta de nimeni, da, ai ajunge tot acolo, dar poate nu la fel de repede ca acum. Ai mare noroc să ai în preajmă persoane înțelepte, inteligente, cu experiență, care îți pot împărtăși din ideile sau cunoștințele lor.

Privește la ei ca la niște modele demne de urmat, pentru că, dacă ei au atins deja succesul pe anumite planuri, poți urma rețeta lor de succes ca să ajungi și tu acolo, călcând întocmai pe urmele lor. Vin spre tine atât de multe soluții, idei, îndrumări, instrucțiuni, zi-le cum vrei, acele informații care te pot ajuta, deci fii pe fază! Deschide ochii și urechile și primește ceea ce vine spre tine, valuri – valuri!