GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * Horoscopul saptamanii 14-20 ianuarie 2019

Horoscop saptamanal Varsator
SAPTAMANA 14-20 ianuarie 2019

Nu mai ești cel de acum câțiva ani și îți dai seama de schimbări mai mult ca oricând săptămâna aceasta, stând de vorbă cu grupul tău de prieteni. Cei mai buni amici îți atrag cumva atenția că e ceva diferit la tine și parcă ar dori să revii la cel de odinioară, pentru a le fi din nou pe plac.

Unii se plâng că nu mai ești atât de disponibil pentru ieșiri, împreună cu ei. Alții spun că nu mai ești la fel de amuzant, de sociabil, de volubil ca altădată.

Dar ei uită că și tu, și ei v-ați maturizat, ați trecut prin tot felul de probe care au lăsat urme asupra voastră. Așa cum tu le accepți lor schimbările pe care timpul le-a lăsat asupra lor, ar face bine ca și ei să admită că și tu ai acum altă viață, alt stil, altă atitudine, deci să te ia ca atare!