GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * Horoscopul saptamanii 13-19 august 2018

Horoscop saptamanal Varsator
SAPTAMANA 13-19 august 2018

Ești cam obosit, ți se citește pe chip epuizarea și tare ai avea nevoie de o pauză, dacă ți-o poți permite. Greu de crezut că poți lăsa totul baltă și să te retragi un pic în lumea ta, pentru că, deși nivelul de energie este foarte scăzut, ai totuși un program foarte încărcat, care te va solicita și mai tare. Efectele acestor eforturi pot fi majore, deci ai grijă în ce te bagi și până unde întinzi coarda, pentru că om ești, nu robot, și nu poți duce pe umerii tăi mai mult decât omenește e posibil.

Încearcă să-ți organizezi mai bine sarcinile din agendă, ca să nu ai nici prea multe de făcut în același timp, și nici să preiei doar tu tot greul. Poate poți pasa și altora, poate mai poți amâna, poate mai poți refuza, deci nu te împovăra mai mult decât poți duce.

Pe 18 vei simți că nu mai poți și bine ar fi să nu mai faci nimic: doar să dormi!