GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VARSATOR * Horoscopul saptamanii 12-18 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Varsator
SAPTAMANA 12-18 noiembrie 2018

DA, fii alături cu sufletul de cei care suferă, de cei care nu sunt la fel de norocoși, de cei care trec prin situații critice. Lasă-i să-și plângă tristețea pe umărul tău, pentru că le vei face foarte bine doar ascultând. Chiar dacă, empatic fiind, s-ar putea să fii influențat de poveștile lor sumbre, faptul că le ești de folos suferind alături de ei te face să te dedici lor fără să stai pe gânduri. Te sacrifici, așadar, lași bucuria ta pe plan secund doar pentru că cineva drag trece prin momente dificile și are nevoie de prezența ta.

Uneori chiar preiei pe umerii tăi problemele lor și încerci să le rezolvi, dar, chiar dacă nu reușești, nu te împovăra mai mult decât e cazul. Ajunge doar să le fii alături, să le ridici moralul, să-i stimulezi de pe margine, să oftezi odată cu ei, dar nu trebuie să le și rezolvi tu problemele!

NU te abate de la programul foarte bine stabilit dinainte, pentru că, deși tu ești un mare amator de noutate și de schimbare, nu e momentul să schimbi ceva. E bine așa cum e, mergi pe calea aceasta, respectă linia deja stabilită, fără a face experimente. Ai verificat deja eficacitatea acestui program bătut în cuie și merită să-l respecți întocmai.

Va veni și vremea schimbărilor în program, dar nu acum, pentru că orice abatere de la precizie nu face altceva decât să de deconecteze de la ținta propusă. Acceptă să fii un roboțel care urmează o anumită rutină, pentru că rutina, uneori, e bună, e eficientă și dă rezultate. Schimbarea nu ar produce decât un mic haos și ar da peste cap toată planificarea făcută în detaliu.


CUART ALBASTRU