GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VARSATOR * Horoscopul saptamanii 11-17 martie 2019


SAPTAMANA 11-17 martie 2019

Ai așteptat tu ce ai așteptat un anumit rezultat, pentru care ai depus eforturi îndelungate, de luni, poate chiar ani de zile! Poate nici nu mai sperai că vei ajunge vreodată la un rezultat, dar se pare că a fost vorba de un proiect de lungă durată, care chiar a necesitat asemenea investiție de timp. S-a șlefuit în timp, precum rocile sub acțiunea apei, s-a construit pas cu pas, etapă cu etapă, pe parcurs ai tot acumulat alte și alte resurse, deci era normal să dureze atât!

Ceea ce se clădește atât de lent și de greu, poate fi de succes și mult mai durabil. Bucură-te, deci, că a venit și vremea culegerii roadelor, chiar dacă ai muncit din greu să ajungi aici. Acest succes e asemănător lucrării ogorului: gândește-te cât a trecut de la prima sămânță până la culegerea recoltei!

Exact așa a fost planul acesta pentru tine. Privind înapoi, acum, îți dai seama cât de mult timp a trecut și ce greu ai ajuns aici, dar au meritat efortul și așteptarea. Acum roadele se văd și te bucuri din toată inima de ele!