GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VARSATOR * Horoscopul saptamanii 11-17 februarie 2019

Horoscop saptamanal Varsator
SAPTAMANA 11-17 februarie 2019

Acceptă cursul evenimentelor fără să pui atâtea condiții! Te adaptezi de minune oricărei situații, maleabil, flexibil, versatil, încât mulți nici nu știu care ești tu cel adevărat. Nu înseamnă că pui o mască și păcălești pe toată lumea cu atitudinea ta, dar nici nu te cramponezi de o anumită stare de lucruri, ci te pliezi imediat după împrejurare. Fii ca apa care ia forma vasului. De ce să o ții pe a ta, când e mult mai bine să accepți din mers condițiile situației de față? Încăpățânarea de a te opune curentului te lasă fără resurse și, în final, tot nu obții nimic, or, dacă te prelingi printre bolovani cu ușurință, ajungi mult mai repede la destinație.

Ești foarte rapid în reacții, nu stai să te gândești ce e de făcut, ci faci doar așa cum îți vine, conform instinctului de moment, și bine faci! Cu cât analizezi mai profund și mai serios, cu atât găsești mai multe inconveniente, deci lasă-te dus de val încotro vrea el. Sigur te duce exact acolo unde e mai bine!