GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * Horoscopul saptamanii 10-16 septembrie 2018

Horoscop saptamanal Varsator

SAPTAMANA 10-16 septembrie 2018

Încerci să faci totul cât poți de bine, cu un mare scop în minte. Ai ridicat ștacheta foarte mult, pentru că lumea așteaptă enorm de la tine, iar tu de dai peste cap pentru a fi așa cum îți cer ei  – poate altfel decât ești cu adevărat.

Nu mai încerca să faci cum spune lumea, prefă-te că nu auzi, măcar pentru câteva zile, sfaturile, îndemnurile, exemplele, poveștile așa zis motivaționale care vin de la ceilalți, ci lasă-te condus de propria intuiție.

Cu cât încerci să te supui mai mult regulilor societății în care trăiești sau ale grupului din care faci parte, cu atât mai mult scapi din vedere aspecte care te reprezintă și de care nu te folosești doar pentru că ”lumea” nu le tolerează. Fii tu însuți, așa cum ești, un original, un ciudat, un special, și lăsă-te ghidat de propria unicitate.