GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * Horoscopul saptamanii 10-16 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Varsator
SAPTAMANA 10-16 decembrie 2018

E vremea marilor planuri pentru tine, arunci spre viitor săgeți cu idealuri și îți alegi noi ținte de atins pentru perioada următoare, poate deja pentru anul care vine.

Ești plin de avânt, abia aștepți ca aceste vise să se îndeplinească, dar nu ajunge doar să faci planuri până în cele mai mici detalii. Trebuie să cauți și mijloacele de a le transforma în realitate!

Ai alături de tine persoane care au ajuns la acel scop măreț, deci ele pot deveni exemple demne de urmat pentru tine, fă ca ei, mergi pe aceeași cale, folosește rețetele lor de succes, pentru că sunt deja verificate și eficiente.

N-are rost să-ți bați capul căutând alte căi sau alte soluții când există deja unele la îndemâna ta care pot fi puse imediat în aplicare. Ascultă-l pe cel care este alături de tine și-ți spune ce să faci, pentru că știe ce spune: a trecut și el prin aceleași etape.

Trasează strategia, clădește-ți visul, dar când vine vorba de unelte, folosește-le pe cele pe care alții le-au folosit deja cu succes.