GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * HOROSCOP 2019 * Iubire Cuplu Familie.Horoscop 2019

Zodia Vărsătorului


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Iubire * Cuplu * Familie


Liniște și pace în zona iubirii, doar spuneam că e an de acalmie, nu? Nimic nou în plan sentimental, nimic nou în plan conjugal, deci, dacă nicio planetă nu afectează aceste zone ale vieții tale, practic tu singur deții controlul să faci ce vrei! Adică tot ce-ți dorești iese, pentru că nicio planetă nu vine să-ți strice planurile. Când nicio planetă nu influențează unele planuri ale existenței, practic tu deții controlul, voința ta poate impune ritmul și tonalitatea acelei povești ca atare… ce-ți dorești de la iubire? Ce-ți dorești de la cuplu?

Atenție! Ce-ți dorești de la tine, nu de la partener, că aici intră în ecuație și influențele astrale ale partenerului, ca atare dragostea și căsnicia merg bine atât cât depind de tine, cât ți-e rolul! Dacă tu știi că-ți joci rolul cum trebuie, e bine, deci nu visa cai verzi pe pereți dacă acei cai verzi trebuie să vină de la cel pe care-l iubești.Tu fă ce știi că e mai bine pentru iubire, și vei fi mulțumit.

Nodul Nord prin Rac, printr-un sector ce ține de responsabilități cotidiene, îți va îndrepta cumva atenția spre ceea ce se petrece acasă, în familie, deci s-ar zice că e mai degrabă o perioadă în care vâslești cu pasiune pentru ca viața ta de familie – casă, copii, gospodărie – să meargă ireproșabil, atent la toate detaliile.

Jupiter te face foarte generos în sentimente. Petreci mai mult timp în societate, între oameni, și, dacă ești atât de sociabil și de amuzant, e și normal să atragi mai ușor atenția și să faci cuceriri pe bandă rulantă. Nu s-ar zice că îți cauți neapărat jumătatea, ci mai degrabă vrei să te distrezi, liber să iubești pe cine vrei, fără a te opri la o singură persoană. Ești pus pe flirturi și pe escapade sentimentale, dar îți place ceea ce simți.

Practic, prezența prietenilor și a potențialilor admiratori îți mai alungă ție sentimentul pe care Lilith ți-l insuflă acum, deci socializarea și seducția au rol de stimulent. Îți aduc aminte că arăți bine, că ești atrăgător, că nu ai nicio problemă, deci meriți să fii iubit și poți fi iubit, fără să-ți mai aprinzi atâtea paie în cap de unul singur. Lasă deoparte senzația că nimeni nu te place, fugi de singurătate – pe care Saturn te cam îndeamnă s-o alegi – și ieși în lume, fă-ți prieteni sau adu-ți aminte de cei vechi care nu te-au uitat și te vor alături de ei. Simte-te liber alături de oamenii cu care ai ceva în comun, pentru că ai multă iubire de dăruit.

În ianuarie și în octombrie, Venus și Jupiter se vor întâlni în Săgetător, și acestea pot fi două momente de vârf și pentru dragoste, când va trebui să socializezi mai mult, să ieși, să te plimbi, să te distrezi, să călătorești, că nici nu știi de unde sare iepurele!

Dacă e să alegi câteva perioade benefice pentru iubire, atunci ține minte luna martie și finalul de an, când Venus traversează zodia ta, dar și iunie-august, când Venus animă spiritele în cuplu.