GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * HOROSCOP 2019 * Atmosfera generalaHoroscop 2019

Zodia Vărsătorului


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Atmosfera generala


Deși zodiile de aer, ca a ta, nu sunt vizate de evenimente astrale deosebite – nicio planetă majoră nu trece prin vreuna din cele 3 zodii, ca să formeze trigoane bune și cu Soarele tău – totuși tu ești zodia un pic defavorizată în primele 5 luni ale anului. Ești încă din 2018, deci nu e o noutate, pentru că prin zodia ta trece de ceva vreme – și se va termina în mai 2019 – Luna Neagră, mica piază rea care mai sensibilizează unele planuri ale vieții tale.

Trece prin zodia ta o dată la 9 ani, deci este o vizită rarisimă și nu tocmai plăcută. Ea te face să te simți ciudat în pielea ta, să nu te placi atât de mult pe tine însuți, poate apar și unele probleme de sănătate, trecător, poate nu-ți ies treburile așa cum ai dori, poate nici iubirea nu e la cote maxime, deci consideră aceste primele 5 luni din 2019, cât timp Lilith mai stă încă deasupra ta, ca pe o perioadă de sacrificiu, în care eforturile tale, deși mari, nu dau roadele visate.

Norocul tău e că nici în zodia diametral opusă, nici în zodiile cu care Soarele tău ar putea forma cuadraturi nu ai tranzite deosebite – decât trecătoare și mici ca intensitate – semn că tu ai putea fi una din zodiile cele mai… liniștite ale anului 2019. Nu tu opoziții, nu tu cuadraturi, nu tu conjuncții majore, deci e pace și bine în ograda ta, poți să te odihnești anul acesta. Atâta doar că trebuie să-l alungi repede pe Lilith din curte, pentru că doar el te mai face să te simți bizar. Lilith nu aduce mari probleme, dar aduce stări emoționale mai greu de controlat, parcă te simți încarcerat un pic, ținut în frâu de niște chingi nevăzute, iar încrederea în propria ta persoană cam lasă de dorit. Nici cu stima de sine nu stai tocmai fericit, deci încearcă să nu-ți găsești, în primele 5 luni, chiar cele mai mari defecte. Trece!