GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * HOROSCOP 2019 * Cariera Job BaniHoroscop 2019

Zodia Vărsătorului


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Cariera * Munca * Job * Bani


De când Nodul Nord a intrat în Rac, la finalul lui 2018, locul de muncă devine… casa ta. Acolo îți vei petrece mult timp, acolo vei investi multă energie și multă pasiune. Poate pentru că-ți place ceea ce faci sau poate pentru că ești la un început de drum și nu vrei să neglijezi acest aspect. Vrei să prinzi rădăcini la acel loc de muncă, de aceea faci niște eforturi în plus pentru a-ți îndeplini sarcinile cu pasiune chiar. Simți că începi să-ți găsești locul, poate e chiar ceea ce ai visat dintotdeauna și e normal să depui atâtea eforturi pentru a-ți consolida poziția. Unii Vărsători visau de mici această meserie, deci e și normal să depui atâta pasiune în ceea ce faci.

Dacă încă nu ai găsit acel loc în care să te duci cu plăcere la muncă, ai mari șanse anul acesta! Nodul Nord va forma opoziții cu Saturn și Pluto, două planete cu conotații de destin profunde, deci nu e exclus să vezi că drumurile duc într-o anumită direcție, chiar și dacă nu le controlezi tu. Tot felul de coincidențe, de sincronicități, de ciudățenii care te trimit obligatoriu spre un anumit job, o anumită meserie, o anumită activitate, și, deși tu poate nu o sperai sau nu o căutai neapărat, acolo ajungi orice ai face. E ca și cum ți-a fost scris să ai o anumită meserie și, chiar dacă nu ai ales tu acel lucru, destinul te duce, încet-încet, exact acolo. O vrei, n-o vrei, e pentru tine, deci asumă-ți sarcinile cu responsabilitate și dragoste!

Deși nu s-ar zice că ești pe val în privința carierei – ai fost mai degrabă în 2017-2018 – acum te poți bucura de deciziile luate deja, în trecut. Acum încep să apară roadele, aprecierile, perspectivele. Chiar dacă Lilith în zodia ta nu-ți prezintă viitorul în lumini foarte clare – aproape că nu ai curaj să-ți faci planuri – totuși Jupiter se află într-o poziție excelentă pentru tine și te susține să nu renunți la acele planuri care nu evoluează atât de ușor pe cât ai dori și, mai ales după ce Lilith părăsește Vărsătorul, să începi să vezi și tu viitorul în lumini mult mai bune! Primele luni ale anului sunt mai degrabă luni de vagi iluzii, decepții și vise destrămate, dar probabil era nevoie de această ancorare în realitate, ca să nu fugi după himere.

Dacă tot simți că ți-ai găsit locul, în plan profesional, trage tare, muncește mult, dar fără a ridica ștacheta foarte sus. Nu pretinde succese peste noapte, nici afirmare sau ascensiuni fulminante, ci stai în banca ta, chiar într-o ușoară penumbră. Parcă pregătești ceva fără să faci prea mult tam tam pe marginea planurilor tale, dar s-ar putea ca aceste pregătiri să-și arate roadele abia peste vreo… 2-3 ani, când și Jupiter și Saturn vor trece prin zodia ta. Acum stai și muncești, cu acel sentiment de împlinire interioară că ți-ai găsit locul, că te vezi aici și peste mulți ani și că îți și place ceea ce faci!

Cât despre bani, Luna Neagră se va muta în luna mai exact în acest sector al cerului, deci mare grijă! Se presupune că în ultimii 9 ani, cât timp Chiron a trecut prin zona banilor, ți-ai învățat lecțiile, ți-ai asumat erorile, ai fost mai atent la bani, ca să nu faci acum greșeli infantile: cheltuieli inutile, vise costisitoare, imprudență în plan financiar. Nu fi credul, nu fi naiv, nu te lăsa influențat de unii care ar putea să-ți facă promisiuni mărețe, pentru că eventualele riscuri țin mai ales de amăgire, de felul în care unii te.ar putea păcăli. Spre final de an există un mare risc în acest sens, deci deschide bine ochii și închide punga: nu cheltui nimic pentru ceva ce pare mult prea frumos ca să fie adevărat!