GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * Horoscopul lui Uranus în Taur: 7 ani de SPATIU PERSONAL (Horoscop 2018-2025)
Horoscopul lui URANUS în TAUR
pentru cei nascuti în sau cu ascendent în
ZODIA VĂRSĂTORULUI

(valabil între 15 mai 2018 – 6 iulie 2025)


Intre 15 mai 2018 – 6 iulie 2025, URANUS trece prin casa casa IV – deci pe Fundul Cerului – casa guvernata de Luna si Rac – si va pune in legatura cu originile voastre, cu trecutul, cu familia, casa, tara si mediul din care proveniti.

Uranus in Taur nu va ajuta prea mult…

  • Cu Uranus in TAUR, sunt favorizate zodiile de PAMANT – FECIOARA, CAPRICORN, TAUR – si zodiile de APA – RAC, PESTI.
  • Cei mai provocati sunt SCORPIONII si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Taur, Uranus formand careu cu Soarele celor nascuti in LEU si VARSATOR.

Cu Uranus in casa IV, sunt mult mai animate si mai activate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

Familie, casa, camin, domiciliu, locuinta, relatia cu trecutul si istoria, relatia cu rudele, amintiri din copilarie, traditia, propriile radacini si obârsii, ereditatea, zona, tara natala, valori nationale, fundatia unei case, mutare în casa noua, proprietati imobiliare, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara, finaluri de etapa, calatoriile pe apa.

Accentul cade pe:

Eu si cei dragi, eu in mediul intim, casa mea, mama, familia mea, rudele de sange, caminul, viata personala, sufletul meu, emotiile mele, amintirile mele.Ce semnificatie are?

NOUTATI IN MEDIUL PRIVAT.

Nu s-ar zice ca e o etapa linsttia a vietii dv., deci nu se prea poate vorbi de odihna, relaxare, calm acasa sau in familie, ci de multa noutate.

Vretie eliberarea de mediul cu care erati obisnuit. Nu mai doriti să depindeti de familie, de părinti, de cei care au avut grijă de dv. în primii ani de viată. Este momentul în care unii tineri se rup de casa părintească si îsi iau destinul în propriile mâini, mutându-se în altă casă.

Doriti o înnoire a mediului în care trăiti, un mediu în care să vă desfăsurati în voie, fără a depinde mereu de membrii familiei. Acum e momentul unor schimbări frecvente de domiciliu până veti găsi locul potrivit. Încă mai căutati, încă mai experimentati, fiind o perioadă de provizorat (de exemplu: stati cu chirie).

Încă nu a venit momentul să aveti casa dv. în care să spuneti că prindeti rădăcini. Încă nu vă legati de un spatiu anume, având nevoie de mobilitate si miscare. În acesti ani nu prea vă veti aduna efectiv la casa dv., ci încă mai colindati prin lume.

ALTA CASA, ALT MEDIU DE VIATA.

Nu mai acceptati pe altii în universul propriu, astfel încât, în astfel de perioade, unii copii vor camera proprie, fără a mai dormi la un loc cu alti frati, adolescentii îsi construiesc mediul propriu după idei excentrice (îsi decorează camera ciudat, fără aprobarea părintilor) etc.

Nu vă mai simtiti bine în căminul propriu, ci căutati larghetea lumii ca scenă de manifestare. Doriti ca libertatea să vă fie respectată de către membrii familiei.

Modificările de decor pot fi dese, aducând modificări extravagante, neasteptate, excentrice, moderne. Acum e momentul potrivit pentru o redecorare modernă. În acesti ani, vă înnoiti decorul si aparatura electro-casnică: alt aragaz, alt frigider, altă mobilă.

Vă atrage acum lumea întreagă, deveniti un cetătean al planetei, nu doar al unei tări. Vă bate gândul unei mutări de proportii: în altă localitate sau în altă tară. Dacă si celelalte auspicii ale horoscopului descriu această posibilitate, ati putea să vă luati zborul spre alte orizonturi.

ALTA ATMOSFERA IN FAMILIE.

Trăiti experiente ciudate în relatie cu familia, descoperind că prietenii sunt mult mai importanti decât familia de sânge.

Vă rupeti de familie si vă alipiti unui grup de amici. Unii tineri pot intra acum în gască sau în alt gen de grupări în care se simt mai bine decât acasă, tocmai pentru că au impresia libertătii totale. Este un moment de revoltă fată de prezenta părintilor în viata personală si doriti să fiti pe picioarele dv.

COPII.

Femeile evita sa ramana insarcinate in acesti ani, considerand rolul de mama si maternitatea ca o limitate a libertatii personale.  Daca apare o sarcina, poate fi mai degraba neprogramata si neasteptata.

LUCRURI DIN TRECUT.

Lucruri demult uitate si abandonate in trecut pot renaste acum intr-un mod surprinzator – proiecte demult incheiate, relatii esuate candva, aspecte nerezolvate odinioara – cu sansa de a le lua de la capat cu alt tonus, cu alte resurse. Lucruri care nu au mers bine acum multi ani, acum pot evolua foarte repede.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei URANUS acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta URANUS este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.