GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul lui Uranus in Taur: 7 ani de RĂZBOI DE INDEPENDENȚĂ (2018-2025)
Horoscopul lui URANUS în TAUR
pentru cei nascuti în sau cu ascendent în
ZODIA TAURULUI

(valabil între 15 mai 2018 – 6 iulie 2025)


URANUS IN CASA I – deci pe Ascendent – casa de viata guvernata de Marte si Berbec – si va influenteaza ca individ,  ca personalitate, aspectul sau fizic si energia voastra fundamentala si pune in prim plan ceea ce sunteti, unicitatea voastra  in comparatie cu ceilalti.

Uranus in Taur va sustine foarte bine!

  • Cu Uranus in TAUR, sunt favorizate zodiile de PAMANT – FECIOARA, CAPRICORN, TAUR – si zodiile de APA – RAC, PESTI.
  • Cei mai provocati sunt SCORPIONII si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Taur, Uranus formand careu cu Soarele celor nascuti in LEU si VARSATOR.

Cu Uranus in casa I, sunt mult mai animate si mai activate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

Propria persoana, corpul fizic, propria înfatisare si comportamentul personal, aspectul exterior, imaginea de sine, ego, ambitie, vointa, personalitate, temperament, forta, energie, impunere, afirmare, felul în care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, noi începuturi, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie.

Accentul cade pe:

Eu, identitate, personalitate, vointa proprie, cine sunt eu, cum ma vad pe mine insumi.Ce semnificatie are?

ELIBERARE, SCHIMBARE, INCEPUTURI CURAJOASE.

Descrie o perioadă de mari bulversări în viata dv. Schimbările se resimt imediat, pentru că viata dv. iese putin de sub control.

Trăiti evenimente uluitoare, cu viteze uimitoare si sunteti actor într-un film de actiune în care nu aveti timp nici să respirati. Treceti din transformare în transformare fără nici o pauză. Ceea ce credeti azi că s-a terminat, mâine poate cunoaste deja o altă răsturnare. Mereu e loc de altă înnoire, de alt soc, de altă schimbare.

Trăiti evenimente ciudate, neobisnuite, fără precedent în viata dv., incidente socante care vă pot lăsa fără grai în anumite situatii. Treceti printr-o revolutie personală unică. Vă rupeti de tiparele vechi si vă manifestati vointa fără nici o opreliste din afară. Căpătati independentă totală si spuneti răspicat lumii cine sunteti si ce vreti.

Cad granitele, sabloanele, regulile societătii în care trăiti. Acum sunteti liber în fata propriului destin, vă luati viata în mâini si o reformulati asa cum credeti de cuviintă. Nu mai acceptati conducerea nimănui, patronajul nimănui, sfatul nimănui, ci credeti că aveti si singur ceva de spus lumii. Iesiti la rampă si atrageti usor atentia asupra dv., mai ales că acum sunteti capabil de lucruri mărete, proiecte îndrăznete si evenimente socante. Aveti libertate deplină să faceti ce vreti, dar numai de dv. depinde cum valorificati această libertate.

Ati putea să o luati acum si pe căi gresite, sub mirajul libertătii totale, fericit că nu mai este nimeni care să vă ghideze. Vă rupeti de părinti, de societate sau de trecut si vă croiti singur viitorul, dar puteti face si greseli: din grabă, din neatentie sau din prea multă încredere în fortele proprii.

Sunteti în căutarea propriului drum si încercati câteva variante până se va ivi calea care vi se potriveste. Fiti pregătit de experimente dintre cele mai ciudate, pentru că acum parcă ati trăi într-o zonă crepusculară, cu întâmplări ciudate. Existenta dv. poate trece de la plus la minus peste noapte.

Aveti un comportament instabil, neobisnuit din anumite puncte de vedere, o cu totul altă viziune asupra vietii, unii ar putea spune că mergeti complet împotriva curentului, dorind să fiti altfel. Sunteti ingenios, mereu atras de nou, de aparatură si alte inventii ale timpurilor moderne. Vă modernizati întreaga viată.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei URANUS acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta URANUS este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.