GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * Horoscopul lui Uranus in Taur: 7 ani de REVOLUTIE PROFESIONALA (Horoscop 2018-2025)
Horoscopul lui URANUS în TAUR
pentru cei nascuti în sau cu ascendent în
ZODIA SĂGETĂTORULUI

(valabil între 15 mai 2018 – 6 iulie 2025)


Uranus trece prin casa casa VI  – casa guvernata de Mercur si Fecioara – si va pune in legatura cu rolul vostru in mediul in care traiti, descrie munca, datoria, sarcinile asumate, dar influenteaza si starea de sanatate.


Cu Uranus in casa VI, sunt mult mai animate si mai activate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

Serviciul, locul de munca, meseria profesata, datorie, responsabilitati asumate, obligatii si sarcini cotidiene, munca de zi cu zi, rutina, monotonie, obiceiuri, alimentatie, igiena, starea de sanatate, bolile, supunere, igiena si curatenie, serviciu public, comert, plante, animale de companie, orice activitate de analiza, calcul, ordonare, arhivare, sistematizare, organizare, contactul cu domenii precum informatica, industria, medicina, activitati de productie, servicii în slujba altora, pozitia de subaltern, supus, servitor, relatia cu subalternii, angajatii.

Accentul cade pe:

Eu in slujba celorlalti, eu subalternul, eu supusul, datoria mea, munca mea de zi cu zi, starea mea de sanatate, curatenia mea.Ce semnificatie are?

JOB. SERVICIU, MUNCA.

Este o perioadă extrem de agitată la serviciu, nici vorbă de rutină sau plictiseală, totul e în perpetuă schimbare si înnoire. Se formează un colectiv plăcut, în care se leagă prietenii interesante.

Există sansa schimbării frecvente a mediului de lucru, trecând prin mai multe locuri de muncă, mai multe conduceri sau mai multe departamente. Apar sanse de lucru în străinătate sau la distantă fată de domiciliu (navetă sau deplasări frecvente în teritoriu).

Este o perioadă de lucru direct cu aparatură tehnică de ultimă oră: computere de exemplu, sau în domenii foarte moderne. Sunteti implicat în proiecte mărete la locul de muncă, de aceea, în acesti ani, viata profesională este extrem de aglomerată, dar si interesantă în acelasi timp.

Sunteti dedicat unei ocupatii în beneficiul unei mase mari de oameni – public larg, clientelă, populatie, societate – cu o oarecare doză de umanitarism: pentru binele lor, nu pentru binele personal.

Desi intergrat in grup, sunteti foarte independent si – desi faceti parte dintr-un colectiv – faceti notă discordantă de restul lumii, fiind mai greu de supus de reguli sau termene.

Există sansa de a vă rupe de vechile locuri de muncă si de a lucra pe cont propriu, ca liber profesionist sau ca antreprenor, sau fără a semna contracte ferme, păstrându-vă libertatea de a alege locul de muncă dorit. Nu suportati să fiti „încarcerat” într-un singur loc de muncă în care să vă supuneti ordinelor, ci preferati miscarea, schimbarea, deplasarea în mai multe locuri simultan. In afacerile personale, clientela dv. creste în acesti ani, ca si faima dv. pe o scara mai larga. Va puteti face mai multa publicitate prin internet si networking.

Puteti avea probleme cu superiorii datorită acestei mari independente si sunteti gata să vă luptati pentru drepturile dv. si ale colectivului din care faceti parte.

SANATATE.

În privinta sănătătii, puteti trece acum la un regim de viată mai non-conformist: lacto-vegetarian, 100% natural.

Si in privinta sanatatii, igienei, alimentatiei, dietei aveti o atitudine reformatoare încât veti reusi să vă păstrati o stare de sănătate bună prin metode mai putin obisnuite, terapii alternative, prin adoptarea unui regim de viata diferit.

Totusi riscul unor surprize în plan medical există: dureri acute, crize, urgente, dar trecătoare.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei URANUS acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta URANUS este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.