GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul lui Uranus in Taur: 7 ani de PLANURI MARETE (2018-2025)
Horoscopul lui URANUS în TAUR
pentru cei nascuti în sau cu ascendent în
ZODIA RACULUI

(valabil între 15 mai 2018 – 6 iulie 2025)


URANUS trece prin casa XI – casa guvernta de Uranus si Varsator – si va pune in legatura cu mediul vostru mai larg, cu umanitatea, cu planul social cel mai numeros.

Uranus in Taur va sustine foarte bine.

  • Cu Uranus in TAUR, sunt favorizate zodiile de PAMANT – FECIOARA, CAPRICORN, TAUR – si zodiile de APA – RAC, PESTI.
  • Cei mai provocati sunt SCORPIONII si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Taur, Uranus formand careu cu Soarele celor nascuti in LEU si VARSATOR.

Cu Uranus in casa XI, sunt mult mai animate si mai activate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

prietenii, tovarasii, coechipierii, relatii cu ceilalti si contactul societatea, lumea larga, distractii, umor, propria originalitate si inventivitate, calatoriile cu avionul, dorintele si planurile de viitor, sperantele si visele, independenta si libertate de miscare, de decizie, de gândire, capacitate de integrare în grup, apartenenta la un grup, la un club, la o echipa, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consilieri, publicitate, popularitate, activitati umanitare, gesturi altruiste, dragoste primita de la ceilalti.  

Accentul cade pe:

lumea larga, umanitatea, prietenii, mediul cu care intru in legatura, colaboratorii, planurile de viitor, proiectele indraznete, curajul meu de a ma exprima, am ceva de spus lumii.Ce semnificatie are?

PLANURI DE VIITOR, INDEPENDENTA.

Aduce, timp de câtiva ani buni, surprize majore în viata dv. Aveti sperante noi, planuri îndrăznete de viitor pe care doriti să le puneti în practică imediat, fără să aveti răbdare. Viata capătă un alt ritm de desfăsurare, nu vă mai ajunge timpul, sunteti mereu ocupat, stresat, grăbit.

Proiectele cele mai mari, telurile cele mai îndrăznete vor deveni cu timpul realitate, din cauza curajului dv. care atinge acum cote maxime. Vă revoltati împotriva vechiului si traditiei, a regulilor si a limitelor si vă manifestati în voie., fără să mai acceptati să vi se spună ce să faceti.

Puteti uimi lumea cu ideile care vă vin în această perioadă, pentru că sunt originale si extravagante. Simtiti nevoia de a vă elibera de orice limite, tipare si restrictii si preferati un drum pe cont propriu. O afacere personală ca liber întreprinzător sau free-lancer poate fi un prim pas spre a vă rupe de cei care vă limitau spatiul.

RELATII. PRIETENII.

Călătoriti – poate chiar si peste hotare – si vă extindeti cercul de cunostintele si preocupări. Vă alăturati unui grup de persoane cu aceleasi interese, alături de care veti milita pentru niste principii moderne: un partid, un club, o asociatie, o fundatie etc.

Apar noi cunostinte care vă vor atrage atentia. Luati legătura cu persoane din alte tări si legati amicitii interesante, care vă vor lărgi orizonturile. Spatiul dv. capătă acum alte dimensiuni, vă simtiti mai liber si mai puternic în lumea pe care o construiti singur.

Relatii de amicitie si colaborare se pot rupe acum, din cauza unor incompatibilităti intelectuale sau din cauza marilor diferente (sociale, mentyale, spirituale), dar cu mari sanse de a face alte relatii, mult mai interesante.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei URANUS acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta URANUS este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.