GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI * Horoscopul lui Uranus in Taur: 7 ani de LIBERTATE DE EXPRESIE (Horoscop 2018-2025)
Horoscopul lui URANUS în TAUR
pentru cei nascuti în sau cu ascendent în
ZODIA PESTILOR

(valabil între 15 mai 2018 – 6 iulie 2025)


Intre 15 mai 2018 – 6 iulie 2025,  URANUS trece prin casa III –  casa de relatie guvernata de Mercur si Gemeni – si va pune in legatura cu anturajul apropiat: fratii, verii, vecini. Influenteaza ideile, mentalitatea de baza, modul de comunicare, de gandire si de relationare cu ceilalti.

Uranus in Taur va sustine foarte bine!

  • Cu Uranus in TAUR, sunt favorizate zodiile de PAMANT – FECIOARA, CAPRICORN, TAUR – si zodiile de APA – RAC, PESTI.
  • Cei mai provocati sunt SCORPIONII si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Taur, Uranus formand careu cu Soarele celor nascuti in LEU si VARSATOR.

Cu Uranus in casa III, sunt mult mai animate si mai activate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

Studiu, cunoastere, scoala, informatie, educatie, învatamânt, comunicare scrisa si orala, relatii inter-umane, relatia cu vecinii, prietenii, fratii, colegii, orice tip de relationare si comunicare, legaturi, deplasari, transport, întâlniri, conversatii, dialogul cu ceilalti, libertate de expresie, mai multe activitati desfasurate simultan (doua relatii, doua joburi, doua scoli), activitati de divertisment si recreere, cursuri, scoli, teze, conferinte, lucrari scrise, examene, prezentari orale, manuscrise, seminarii, prezentari în public, relatia cu mass-media, drumuri pe distante scurte, calatorii, drumetii, deplasari, vânzari-cumparari, activitati comerciale, propriile afaceri, activitati de secretariat, posta, mesagerie, chestiunile firesti de zi cu zi, decizii, declaratii, afirmatii.

Accentul cade pe:

Eu si cel din vecinatatea mea imediata, opiniile mele, cum comunic cu ceilalti, cum intru in legatura cu ceilalti, cum gandesc si ce spun.Ce semnificatie are?

Va schimbati modul de comunicare cu lumea, deveniti mai excentric, mai original, mai direct, mai modern, ideile dv. par îndrăznete si greu de acceptat de societatea mai conservatoare. Va puteti uimi semenii cu roadele mintii dv., ori în sens pozitiv, ori în sens… negativ, pentru ca puteti naste controverse.

EDUCATIONAL.

Incepeti studiul autodidact sau organizat (la cursuri) al unei stiinte moderne: informatică, electronică, marketing, astrologie, psihologie, stiintă si tehnică avansată. Examenele date acum pot fi luate cu succes pentru ca aveti capacitate maxima de memorare si un mod de exprimare foarte tonic si bun.

COMERCIAL.

Acum e vremea sa cumpărati calculator, tableta, telefon de ultima generatie, mijloace moderne de informare si comunicare. Poate fi momentul ideal pentru a incepe o afacere pe cont propriu.

MENTAL.

Doriti sa va capatati independenta deplina si va hotarati să nu mai tineti cont de ideile altora, ci sa le promovati pe ale dv. Deveniti mai liber în exprimare, nu mai suportati să fiti condus de altii si vă manifestati mai direct calitătile de lider. Vorbiti mult, expresiv, cu umor, si deveniti o prezentă interesantă si populara în anturajul dv., adunând cu usurintă noi admiratori si prieteni.

RELATIONAL.

Resimtiti mari probleme de comunicare în relatiile cu fratii, cu verii sau vecinii (posibile certuri, despărtiri, scandaluri), pentru că sunteti greu de înteles de anturaj, dar nici nu mai tolerati, ca inainte, orice, ci incepeti sa va exprimati si dv ideile si de aceea multipot fi surprinsi de atitudinea dv mult mai transanta. Totusi, Uranus e si un aliat pentru prieteni, deci relatiile care, poate, inainte scartaiau, acum se pot reface ca prin farmec, daca puneti accent pe prietenia care va leaga, pe lucrurile pe care le aveti in comun. Multe relatii se pot lega acum, altele se schimba, altele dispar, pentru ca se trece la un nviel in care va conta respectarea reciproca a libertatii. Daca libertatea dv sau a celuilalt e sub semnul intrebarii, relatia mai bine s-ar incheia aici. Faceti cunostinte noi, chiar si cu persoane de la mari distante – prietenii prin corespondentă de exemplu – sau aveti sansa de a primi musafiri de departe. Intrati într-un mediu nou de prieteni, ca membru al unui club, cenaclu, grupare de interese, fundatie, partid, asociatie, echipa de sport.

CALATORII.

Aveti sansa unor călătorii în străinătate cu avionul sau alte mijloace moderne de transport. Spatiul dv. de miscare si expresie se lărgeste, deveniti cetătean al planetei, nu doar al tarii de bastina. Aveti sansa de a comunica mai mult ca de obicei în limbi străine. Puteti întâmpina probleme neprevazute în călătorii sau excursii pe distante scurte, cu unele riscuri (defectiuni la masină de ex.). Poate fi momentul ideal de a vă cumpăra masină, pentru ca acum e vremea să vă dobânditi libertatea de miscare si în plan geografic.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei URANUS acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta URANUS este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.