GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul lui Uranus in Taur: 7 ani de SCHIMBARI IN CARIERA (Horoscop 2018-2025)
Horoscopul lui URANUS în TAUR
pentru cei nascuti în sau cu ascendent în
ZODIA LEULUI

(valabil între 15 mai 2018 – 6 iulie 2025)URANUS trece prin casa X – deci pe Mijlocul Cerului – casa guvernata de Saturn si Capricorn – si va pune in legatura cu varful spre care tindeti, cu ambitia voastra de realizare sociala, cu varful ierarhiei din care faceti parte.

Uranus in Taur nu va sustine prea bine…

  • Cu Uranus in TAUR, sunt favorizate zodiile de PAMANT – FECIOARA, CAPRICORN, TAUR – si zodiile de APA – RAC, PESTI.
  • Cei mai provocati sunt SCORPIONII si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Taur, Uranus formand careu cu Soarele celor nascuti in LEU si VARSATOR.

Cu Uranus in casa X, sunt mult mai animate si mai activate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

cariera, profesiunea, situatia socio-profesionala, recunoasterea, reputatia, statutul în societate, respectul de sine si al altora, sentimentul de valoare personala, afirmarea si împlinirea, relatia cu societatea, relatia cu autoritatea, urcusul, promovarea, ascensiunea si evolutia într-o ierarhie, relatia cu politica, relatia cu superiorii, cu angajatorul, cu seful, celebritatea si faima, afacerile la nivel înalt, orice act de vointa, tenacitate si ambitie, accesul la putere, onoarea, angajamentele asumate si respectate, responsabilitatile sociale, viata publica, relatia cu timpul, eforturile depuse pentru propriul succes, asumarea datoriilor, titlurile obtinute – diplome, certificari – laudele si meritele, suprematia în fata altora.

Accentul cade pe:

visul meu de marire, urcusul catre apogeu, tinta mea suprema, cariera, pozitia sociala, superiorii, viata publica, recunoasterea meritelor mele de catre societate, incununarea cu succes a tuturor eforturilor.Ce semnificatie are?

CARIERA. PROFESIE. REPUTATIE.

Indică o etapă de câtiva ani când planul socio-profesional cunoaste cele mai mari transformări. Cu Uranus în acest sector al cerului nimic nu este 100% sigur, totul se poate schimba de la un an la altul, deci vă puteti schimba sefii, mediul social, cercul de cunostinte, poate chiar profesia. Cu toate acestea sunteti suficient de curajos să încercati orice, constient de faptul că numai riscând puteti găsi calea care vi se potriveste.

Vă puteti construi acum o carieră într-un domeniu al timpurilor moderne, legată de aparatură de ultimă oră, stiintă de vârf, tehnologie de cel mai înalt nivel, electronică, informatică, radiologie, internet, aviatie, comunicatii, transporturi, psihologie, televiziune, genetică, cercetare.

Viata socială cunoaste multe modificări si răsturnări neasteptate, veti cunoaste multă lume dar veti pierde si multe din vechile cunostinte, vă schimbati superiorii, sefii, liderii, nimic nu rămâne bătut în cuie, ci timp de câtiva ani acest plan pare dat peste cap.

Chiar dacă totul este atât de instabil, vă place noutatea si schimbarea si sunteti mereu curios ce vă mai aduce anul viitor.

Puteti clădi o carieră pe cont propriu, într-o afacere personală, independentă, pentru că veti descoperi – după câteva tentative nereusite – că vă este greu să suportati conducerea si autoritatea altora. Vreti să fiti propriul sef, deci dacă vă tentează să vă deschideti o afacere personală, îndrăzniti, ar putea fi calea mult căutată!

Aveti tendinta de a intra în conflict cu superiorii din dorinta de a vă afirma sau de a vă păstra autonomia.

Doriti libertate absolută, deci căutati să o câstigati.

Există sansa de a lucra în străinătate sau în legătură directă cu tări străine, necesitând multe deplasări peste hotare. Legati prietenii cu persoane importante, cu directori de firmă, oameni politici, persoane influente în anumite cercuri, de la care ati putea obtine avantaje sau sprijin în cele mai neasteptate momente.

Cariera cunoaste mari bulversări acum, având parte ori de o ascensiune foarte rapidă si surprinzătoare, ori de coborâsuri bruste. Vă puteti afirma cel mai bine prin originalitate si inventivitate, fiind usor de remarcat în colectivul dv. de lucru dacă veniti mereu cu ceva nou si original. Pentru că sunteti „putin mai altfel” decât majoritatea colegilor, puteti fi observat de persoane influente pentru viitoare avansări sau promovări la scară mai înaltă.

Vă puteti astepta, deci, la avansări bruste sau dimpotrivă, există si riscul să pierdeti la fel de brusc tot ceea ce ati obtinut din cauza unor gafe majore. Este o perioadă riscantă, pe cât de usor puteti obtine un avantaj, pe atât de repede îl puteti pierde dacă nu sunteti atent.

Vă implicati în proiecte grandioase, ciudate, îndrăznete, riscante, dar sunteti încrezător în fortele proprii si entuziast. Aceasta este cheia succesului în acesti ani: curajul de a îndrăzni cât mai departe. Dacă nu aveti curajul să încercati, puteti rata sanse majore.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei URANUS acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta URANUS este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.