GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul lui Uranus in Taur: 7 ani de EXPLORARE A LUMII (Horoscop 2018-2025)
Horoscopul lui URANUS în TAUR
pentru cei nascuti în sau cu ascendent în
ZODIA FECIOAREI

(valabil între 15 mai 2018 – 6 iulie 2025)URANUS trece prin casa IX – casa guvernata de Jupiter si Sagetator – si va pune in legatura cu valorile superioare ale existentei, spiritualitatea, legea, principiile morale, lectiile pe care trebuie sa vi le insusiti, idealurile spre care tindeti.

Uranus in Taur va sustine foarte bine!

  • Cu Uranus in TAUR, sunt favorizate zodiile de PAMANT – FECIOARA, CAPRICORN, TAUR – si zodiile de APA – RAC, PESTI.
  • Cei mai provocati sunt SCORPIONII si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Taur, Uranus formand careu cu Soarele celor nascuti in LEU si VARSATOR.

Cu Uranus in casa IX, sunt mult mai animate si mai activate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

calatorii si drumuri lungi, relatia cu strainatatea, cu limbi straine, culturi straine, religii diferite, învatarea si folosirea limbilor straine, extinderea orizonturilor prin spiritualitate, filosofie, cultura, religie, interes pentru abstract, metafore, simboluri, cunoastere, educatie, ambitii mari, studii superioare – facultate, doctorate, masterate, cursuri de specializare – procesul de maturizare, morala, etica, deontologia, relatiile cu politica, cu legea, cu tribunalele si scolile, marile teluri si idealuri ale persoanei, evolutie, vocatie, întelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare elevata, aventuri, distractii, libertate, sperante, aspiratie, visele proprii, viziunea asupra vietii si lumii, idealuri noi de viitor, transporturi sau comert exterior, activitati sportive.

Accentul cade pe:

spiritul meu inalt, eu meu superior, visele mele, de ce sunt in stare, valorile mele supreme, filosofia mea de viata, explorarea pe cont propriu, lumea fara granite.Ce semnificatie are?

MENTAL. INTELECTUAL. SPIRITUAL.

Descrie o perioadă cu schimbări majore în plan mental, intelectual, spiritual. Conceptiile dv. de viată cunosc o transformare radicală, ca si cum ati trece de la conservatorism la non-conformism sau de la o viziune rece a vietii la una libertină si lipsită de constrângeri.

Spiritul dv. umblă mai liber pe căi noi de explorare, fiind posibil ca acum să descoperiti domenii interesante de studiu asupra cărora nu v-ati aplecat niciodată: stiinte moderne, informatică, limbi străine, astrologie sau paranormal, politică etc.

Începeti să vă formati o filosofie de viată mult mai originală si avansată, cu un pas înaintea colegilor de generatie, dar cu riscul de a nu fi înteles de ceilalti.

Nu mai respectati conventiile si traditiile cu care erati obisnuit, doriti ceva nou, o cale neumblată care să vă reprezinte mai bine. Deveniti, din multe puncte de vedere, mai ciudat si mai liber în exprimarea conceptiilor de viată.

Conceptiile religioase pot cunoaste si ele modificări, cu posibilitatea de a găsi o altă religie în care vă regăsiti mai bine sau care vă oferă mai multă libertate de manifestare.

CALATORII. STUDII.

Cresc sansele de a călători peste hotare, poate chiar cu posibilitatea de emigrare dacă celelalte aspecte ale perioadei studiate indică aceleasi predilectii.

Pentru persoanele atrase de studiu, apare sansa unor burse importante peste hotare, a unor mari realizări în domeniul studiilor sau a începerii unor studii avansate pe cont propriu.

Vă puteti alătura acum unei asociatii cu activitate în domenii culturale, politice, religioase, spirituale.

Spatiul dv. de cunoastere devine dintr-o dată mult mai larg, descoperind directii noi de studiu, de cercetare, si de explorare prin forta mintii sau a spiritului.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei URANUS acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta URANUS este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.