GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul lui Uranus in Taur: 7 ani de IUBIRI FARA GRANITA (Horoscop 2018-2025)
Horoscopul lui URANUS în TAUR
pentru cei nascuti în sau cu ascendent în
ZODIA CAPRICORNULUI

(valabil între 15 mai 2018 – 6 iulie 2025)


Uranus trece prin casa casa V – casa guvernata de Soare si Leu – si va pune in legatura cu persoanele cu aceleasi preocupari, cu partenerii sentimentali sau copiii, cu ceea ce iubiti.

Uranus in Taur va sustine foarte bine!

  • Cu Uranus in TAUR, sunt favorizate zodiile de PAMANT – FECIOARA, CAPRICORN, TAUR – si zodiile de APA – RAC, PESTI.
  • Cei mai provocati sunt SCORPIONII si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Taur, Uranus formand careu cu Soarele celor nascuti in LEU si VARSATOR.

Cu Uranus in casa IV, sunt mult mai animate si mai activate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

Iubirea, copiii, propria creativitate, activitati creative, talente artistice, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, învatamânt, legatura cu copiii, relatii sentimentale, romantism, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, succes, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, bucurie, veselie, divertisment, favoruri, noroc, sansa, bafta.

Accentul cade pe:

Copiii mei, iubitul meu, cei care imi seamana, timpul meu liber, creatia mea, bucuria de a trai, ceea ce imi ofera placere.Ce semnificatie are?

Sunt câtiva ani agitati, dar interesanti, în care veti simti că norocul este de partea dv. în cele mai neasteptate momente.

Sunteti intr-o perioadă de efervescentă creatoare majoră. Ceea ce construiti în această perioadă este strălucitor, deosebit, vă reprezintă pe dv. ca personalitate independentă, scoateti la iveală idei mărete si planuri îndrăznete prin care vreti să arătati lumii ce puteti si cine sunteti. Este perioada dv. de creativitate maximă, pe care o veti traduce în realizări cu totul deosebite în planuri ce necesită o astfel de exprimare creatoare: artă, sport, dragoste, pasiuni, educatia copiilor, distractii etc.

RELATIA CU COPIII.

Copiii dv. pot deveni cei mai buni prieteni, sau, daca nu aveti deja copii, se pot intampla surprize placute in acest sens in acesti ani.

IUBIRE, SENTIMENTE.

Există sansa unei iubiri pasionale intense, dar care nu este obligatoriu să ducă la uniune.  Aveti tendinta de a vă îndrăgosti repede si în moduri neobisnuite, dar despărtirile pot apărea la fel de brusc pe cât de repede începe o relatie sentimentală.

PLACERI, DISTRACTIE, POFTA DE VIATA.

Se anuntă o vacantă peste hotare sau o călătorie plăcută de concediu în compania unui grup de prieteni.

Simtiti nevoia sa aveti si timpul dv personal, ca atare ati putea desscoperi placerea unui hobby de timp liber, care sa va incante sufletul.

Vă măriti grupul de amici prin frecventarea unor asociatii cu scopuri creatoare sau de petrecere a timpului liber: club sportiv, sală de fitness, cenaclu literar, trupa de teatru de amatori, mai multi prieteni pe internet etc.

REUSITA, SUCCES.

Puteti sa atinge teluri majore intr.un ritm mult mai alert decat inainte, pentru ca si norocul e de partea dv mai mult ca oricand, dar parca si impresia pe care o lasati e cu totul alta, mult mai buna. Va puteti bucura de mai multa popularitate decat inainte, iar numarul de admiratori si prieteni creste.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei URANUS acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta URANUS este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.