GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul lui Uranus în Taur: 7 ani de INDEPENDENȚĂ FINANCIARĂ (2018-2025)
Horoscopul lui URANUS în TAUR
pentru cei nascuti în sau cu ascendent în
ZODIA BERBECULUI

(valabil între 15 mai 2018 – 6 iulie 2025)


URANUS trece prin casa II – casa guvernata de Venus si Taur – si va face mai constienti de valoarea voastra si pune in prim plan ceea ce detineti pentru a va simti in siguranta: confort, securitate materiala si emotionala, viata tihnita, strictul necesar, nevoile primare.


Cu Uranus in casa II, sunt mult mai animate si mai activate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

Bani, abilitatile proprii de a câstiga si de a face bani chestiuni banesti, siguranta si securitate materiala, confort, liniste, avere si zestre personala, bugetul propriu, beneficii materiale, salariul, investitii, achizitii, posesiuni, propriile initiative pentru a câstiga bani, traiul de zi cu zi, valori, nevoi personale, asigurarea hranei, dobânzi si dividende, efectele si urmarile propriilor eforturi, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamânt sau terenuri, recolte, roade, agricultura, cultura pamântului.


Accentul cade pe:

Eu si nevoile mele, eu cu tot ce am nevoie, eu in confortul meu, valorile mele, proprietatea mea, ce este al meu.Ce semnificatie are?

FINANTE, BUGET, BANI, BUNURI.

Este o perioadă de mari bulversări si oscilatii financiare. Bugetul dv. creste si scade cu viteze uimitoare.

Sunteti predispus spre cheltuieli exagerate sau nechibzuite. Puteti face investitii mai mari decât puteti face fată. Pot apărea câstiguri fantastice, dar si risc de uimitoare pierderi, totul din cauza grabei.

Ati putea face gafe financiare de răsunet din cauza impulsivitătii cu care semnati acte cu repercusiuni financiare. Puteti face afaceri cu persoane din străinătate sau cu prietenii dv., acestia sunt colaboratorii dv. cei mai buni.

Vă bucurati de deplină independentă financiară si vă place să manipulati sumele asa cum credeti singur de cuviintă. Totusi, creditele bancare făcute în acesti ani pot fi riscante, pentru că veniturile nu vor fi constante, ci în salturi. Există riscul unor greseli din cauza unei planificări insuficient fundamentate.

Nu acceptati interventia nimănui în bugetul dv. dar această tendintă de a vă crede a toate cunoscător în materie de finante poate avea si repercusiuni neplăcute. Sunteti tentat să exagerati în investitii si cheltuieli.

Este un moment ideal pentru a investi în aparatură electronică, audio-video, modă, chimie, aviatie, tehnică de ultimă oră sau în proiecte de mare anvergură, la nivel international.

SURSE DE CASTIG.

Sunteti un inovator în modul de a face bani, deci sunt favorizate afacerile care contin o doză de originalitate (sau chiar de nebunie).

Sunteti extrem de idealist – chiar utopic – si puteti fi usor influentat să investiti în afaceri nerentabile, cărora vă veti alătura fără să verificati viabilitatea afacerilor.

Vă câstigati existenta prin modalităti mai putin obisnuite. Pot apărea schimbări bruste în plan financiar, fie în sens pozitiv (câstiguri importante), fie în sens negativ (pierderi majore).

Daca vreti sa incepeti o afacere pe cont propriu, acum e cel mai bun moment, pentru ca e vremea sa va castigati painea prin propriile talente, priceperi, cunostinte.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei URANUS acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta URANUS este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.