GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA * Horoscopul lui Uranus in Taur: 7 ani de SUIȘURI ȘI COBORÂȘURI (Horoscop 2018-2025)
Horoscopul lui URANUS în TAUR
pentru cei nascuti în sau cu ascendent în
ZODIA BALANTEI

(valabil între 15 mai 2018 – 6 iulie 2025)


URANUS trece prin casa VIII – casa guvernata de Marte, Pluto si Scorpion – si va pune in legatura cu probele pe care trebuie sa le treceti de-a lungul vietii.


Cu Uranus in casa VIII, sunt mult mai animate si mai activate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

marile schimbari de destin, finaluri, probleme, mari probe de destin, lucruri misterioase, obscure, oculte, viata secreta, subconstient, sexualitate, erotism, incidente si accidente neprevazute, încercari si datorii karmice, crize, pierderi, esecuri, finaluri de drum, aspecte ascunse, procese, zestre, mosteniri, testamente, bani primiti de la altii, banii altora, credite, impozite, taxe, datorii, câstiguri, puteri secrete sau nebanuite, taine dezvaluite, lucruri pierdute si regasite, decese, relatia cu moartea, renastere, uitare, reconstructie, distrugere, activitati luate de la zero.

Accentul cade pe:

eu si necunoscutul, surprizele destinului, transformarile necesare, eu in fata provocarii, sexualitatea, probele de incercare, ceea ce merit de la viata.Ce semnificatie are?

PROBE. LECTII. INCERCARI.

Descrie o perioadă plină de evenimente ciudate si schimbări de directie care vă bulversează total, încât uneori vi se va părea că viata dv. dă în clocot. Nu vor fi numai evenimente fericite, ci si incidente care vă vor aduce aminte de linia fragilă care există între sus si jos, între viată si moarte si între extaz si nenorocire; veti resimti puternic forta extremelor.

În acesti ani, se pot petrece unele din cele mai neobisnuite evenimente care pot exista în viata unui om, aspecte surprinzătoare care vor uimi atât pentru încărcătura lor reformatoare, cât si pentru componenta lor negativă. Uneori vi se va părea că viata vă oferă cele mai urâte surprize, deci să nu vă mire nimic din ce se va petrece în acesti ani, pentru că toate au rostul de a vă remodela personalitatea si destinul.

Puteti auzi acum mult mai frecvent de decese, divorturi, accidente, boli, probleme grave ale altora, care vă vor afecta si pe dv. în oarecare măsură.

Acum aveti – mai mult ca oricând – curajul să vă provocati destinul si să vă asumati riscuri.

Sunteti atras de stiintele mai putin accesibile marelui public: paranormal, ocultism, magie, viata de dincolo si nu este exclus să vi se dezvolte un talent aparte în vreunul din aceste domenii.

Pentru că este o perioadă cu multe riscuri apărute din senin, există si risc de accidente, explozii, electrocutare, intoxicare, prăbusiri sau alt gen de atacuri bruste asupra mediului în care trăiti si implicit si asupra dv.

SCHIMBARI. TRANSFORMARI. SURPRIZE.

Unele dintre cele mai mari si mai uimitoare surprize pot aparea acum, deci puteti spune ca… orice e posibil!

Aveti un chef nebun de a vă schimba viata si faceti tot posibilul să aduceti noul până la cele mai adânci niveluri ale fiintei dv. Vă dati seama că unele planuri trebuie schimbate obligatoriu, si apar conditiile prielnice acestor modificări.

Nu va fi o perioadă usoară, ca atare trebuie să fiti pregătit episoade surprinzătoare. Puteti resimti mai drastic puterea legii, chiar cu riscul ca libertatea dv. să fie limitată de restrictii, penalităti, constrângeri de tot felul.

Chestiunile financiare sunt supuse unor mari oscilatii, dar la fel de posibilă este o mare surpriză cum ar fi primirea unei mosteniri.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei URANUS acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta URANUS este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.