GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Sa porti doar unul sau… mai multe cristale?

Home > Despre cristale > Recomandari > Alte informatii despre cristaleMulți se intreabă…


Daca port mai multe cristale in acelasi timp, se influenteaza reciproc? Ce fac daca am mai multe cristale? Pe care sa le port?

Sa porti mai multe cristale deodata nu e absolut nicio problema! Ba dimpotriva, e un avantaj! In sensul ca unele cristale sunt mai puternice si amplifica energia cristalelor langa care sunt purtate, deci puteti combina si mai multe pietre simultan. Alte cristale au rolul de a purifica alte pietre, deci, purtate impreuna, se echilibreaza reciproc.

Se pot purta oricate cristale odata, ele nu se „cearta” intre ele, nu se resping, nu exista incompatibilitati! Rare sunt cazurile de respingere si atunci le resimtim direct asupra noastra si vom sti sa le „despartim”. Nu exista reguli stricte despre cum sa combinam cristalele, ce sa purtam sau sa nu purtam concomitent, ca atare insusi corpul nostru va transmite mesaje daca se simte bine cu acele cristale purtate odata sau nu.

Se pot, deci, purta si impreuna si separat, fara probleme! Singurul lucru care trebuie facut separat e programarea cristalelor, deci nu dati mai multe „misiuni” aceluiasi cristal, ci fiecare trebuie sa aiba propriul lui scop de atins. Un cristal = un vis, si, cum avem mai multe vise, putem purta mai multe cristale, fiecare ales si programat pentru un unic scop. Daca l-a atins, purificam, incarcam din nou, reprogramam totul!

Singurul dezavantaj al acestei situatii este faptul ca unele cristale au o duritate mai mica – de exemplu Malahitul, Citrinul, Chihlimbarul sau Opalul – si purtate alaturi de un cristal de duritate mai mare – de exemplu acvamarinul – se pot zgaria, isi pierd luciul sau devin mai mate in timp.

Un exemplu simplu de a descoperi ca mai multe cristale purtate simultan nu fac rau sunt vesmintele bisericesti, incrustate in nenumarate pietre scumpe sau bijuteriile regesti, care contin sute de cristale de diverse feluri. Nu fac rau, ci isi cresc reciproc valoarea si puterea.

Asa ca va puteti inconjura de oricate cristale vreti, totul e sa le purificati si sa le „luati in seama” din cand in cand, ca sa nu ramana doar niste pietre uitate prin casa.Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Astrolog AcvariaIntra in www.acvaria.eu * Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria