GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Despre VĂRSĂTOR. Originalul zodiacului.ZODIA VARSATORULUI

Alte nume: AQUARIUS (in limba latina, preluat si in limba engleza)

20 ianuarie – 18 februarie

IMPORTANT: daca sunteti nascut la granita dintre zodii, cititi AICI

FAPT DIVERS: Era Varsatorului incepe in jurul anului 2050 si dureaza aproximativ 2000 de ani.

SIMBOLUL ZODIEI

Ideograma semnului zodiacal sugereaza valurile apei varsate din ulciorul omului; cele doua linii, ale fizicului si metafizicului, care nu se ating niciodata.

DESCRIEREA ZODIEI

Zodie masculina de aer, predominant intelectuala, mentala, guvernata de planeta URANUS, planeta care sporeste inventivitatea, dorinta de schimbare si noutate, spiritul amical, originalitatea, imaginatia creatoare, spiritul stiintific, nonconformismul, modernitatea, dorinta de schimbare, libertatea, dar si idealismul, utopia, anarhismul, spiritul de revolta, dezordinea, indrazneala, „nebunia”.

Varsatorul da nastere ideilor avansate, moderne, neobisnuite, solutiilor radicale, chiar imposibile, dorintei imense spre libertate si deplina independenta. Varsatorul este tipul omului liber, modern, care nu accepta nici o constrangere, tipul omului timpurilor viitoare, a avangardistului, a celui cu un pas înaintea tuturora, cu o scanteie mai altfel decat semenii sai. Prietenia Varsatorului este atat de puternica si de ampla, încat se poate extinde asupra întregii omeniri, deci acesta ar putea fi persoana cea mai potrivita pentru a se apropia de cei care au nevoie de un ajutor. Este original prin excelenta, original pana la excentricitate.

Varsatorul deschide orizonturi largi catre ziua de maine, nascand utopii, mari revolutii personale, reprezentantul Varsatorului dorind în primul rand o mare transformare a sa si a lumii în care traieslte, cautand sa o faca mereu mai buna. Este simbolul fraternitatii si egalitatii dintre oameni, a cunoasterii lumii, a extinderii perspectivelor. Varsatorul cauta adevarul prin cunoastere cat mai larga. Are principii puternice si un dezvoltat simt al altruismului, este un intelectual din fire si un neconventional prin definitie, cautand o permanenta legatura cu lumea.CALITATILE ZODIEI

revolutie, originalitate, univers, universalitate, inventivitate, ingeniozitate,  inovatie, noutate, innoire, schimbare, ritm, viteza, graba, preocupare pentru viitor, modernism, spirit de observatie, dorinta de cunoastere, perspective, spatiu si timp, extravaganta, avangardism, simpatie, simtul umorului, prietenie, amicitie, altruism, dedicare, sociabilitate, colaborare, cooperare, libertate, independenta, liberalism, bucurie, veselie, dorinta de schimbare, visare, planuri de viitor.


DEFECTELE ZODIEI

Utopie, idealism, graba, schimbare brusca, impetuozitate, imprevizibilitate, excentricitate, lipsa de rabdare, revolta, nesupunere, rebeliune, energie scapata de sub control, surprize neplacute.

 • VERBUL CARACTERISTIC A cunoaste. CUNOSC.
 • MOTTO-UL ZODIEI „Devin din ce in ce mai clar si spontan in orice domeniu si ma dedic din ce in ce mai mult nevoilor fiintei mele interioare.”
 • ZIUA CARACTERSTICA SAMBATA
 • PLANETA GUVERNATOARE URANUS
 • METALUL CARACTERISTIC Plumbul
 • CULORILE ENERGIZANTE albastru deschis, bleu ciel
 • NUMERELE NOROCOASE 2, 5, 7
 • SIMTUL CEL MAI DEZVOLTAT: Mirosul
 • VARSTA SPECIFICA: Copilaria
 • PERIOADA DIN ZI CARACTERISTICA: Zorii, dimineata
 • ANOTIMPUL CARACTERISTIC: Primavara
 • PUNCTUL CARDINAL CARACTERISTIC: Estul
 • ORGANELE SENSIBILE Sangele, picioarele, gleznele.

MAI MULTE DESPRE VARSATOR

(Aproape) Totul despre VĂRSĂTOR