GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Despre TAUR. Materialistul zodiacului.

Home> Zodiac > Zodia Taurului
ZODIA TAURULUI

Alte nume: TAURUS (in limba latina, preluat si in limba engleza)

21 aprilie – 21 mai

IMPORTANT: daca sunteti nascut la granita dintre zodii, cititi AICI

SIMBOLUL ZODIEI

Ideograma semnului zodiacal sugereaza un cap de taur, format din cercul spiritului ce sustine si ilumineaza semiluna sufletului.


DESCRIEREA ZODIEI

Zodie feminina de pamant, predominant materialista si practica, guvernata de planeta VENUS, planeta care sporeste talentele artistice, gustul pentru frumos, senzualitatea, sociabilitatea, bunul gust, atractia fizica, dar si gelozia, superficialitatea, nepasarea, imoralitatea.

Taurul este un om simplu, fara pretentii prea mari nici de la el, nici de la viata. Munceste plin de constiinciozitate, îsi vede de treaba sa, face totul pentru a-si asigura propriile nevoi, dar mai mult nevoile primare, fara a avea teluri prea înalte în viata. Cauta numai situatiile pasnice, armonioase, nu-i plac conflictele sau dezechilibrele de nici un fel. Îi plac placerile vietii: o mancare buna, un vin fin, multa dragoste, mult sex, natura, tot ceea ce-i inspira confort si calm, unde se simte bine, fara ca nimeni sa îl deranjeze. Pentru ca îi place mancarea buna, poate avea tendinte de îngrasare.

Nu-i place riscul, ci doar lucrurile sigure si clare, de aceea ar putea rata multe sanse de-a lungul vietii din cauza fricii sale de a-si asuma riscuri. Nu se implica în nimic ce-i inspira nesiguranta. Stie ca o viata îndestulata este si costisitoare, de aceea face tot posibilul sa obtina sumele necesare unei vieti confortabile, tocmai de aceea lucreaza cu atata sarg. Îl atrag banii, posesiunile, proprietatile, acumularile de bunuri sau economii. Contul în banca este foarte important pentru el, deci poate fi si un mare materialist.

Desi îi place sa acumuleze, este si foarte darnic, placandu-i sa faca – dar sa si primeasca – daruri celor dragi. Îi place tot ce e frumos: arta, lucrurile aratoase si de bun gust, îi place chiar sa colectioneze obiecte frumoase, chiar daca nu tine cont întotdeauna si de latura utila a acestora. Daca lui îi plac, asta e tot ce conteaza. Îl atrage un mediu luxos, confortabil, placut. Ba chiar – om simplu cum este – i-ar placea sa traiasca la tara, într-un spatiu natural si linistit.


 


CALITATILE ZODIEI:

Tenacitate, stabilitate, pragmatism, spirit practic, realism, confort, siguranta, interes, acumulare, fidelitate, frumusete, simt artistic, calm, de incredere, rabdare, motivatie.


DEFECTELE ZODIEI:

Materialism, aviditate, încapatanare, gelozie, fuga de schimbare, lacomie, lene, pasivitate, posesivitate, egoism.


 • VERBUL CARACTERISTIC: Am. A avea
 • MOTTO-UL ZODIEI: Gasesc securitatea in interiorul meu si dezvolt propriul meu simt al valorilor. Ma ancorez pe Terra si-mi exprim in mod firesc senzualitatea.
 • ZIUA CARACTERISTICA: Vineri
 • PLANETA GUVERNATOARE: Venus
 • METALUL CARACTERISTIC: Cuprul
 • CULORILE ENERGIZANTE: roz, vernil
 • NUMERELE NOROCOASE: 4, 6
 • SIMTUL CEL MAI DEZVOLTAT: Pipaitul
 • VARSTA SPECIFICA: Batranetea
 • PERIOADA DIN ZI CARACTERISTICA: Noaptea
 • ANOTIMPUL CARACTERISTIC: Iarna
 • PUNCTUL CARDINAL CARACTERISTIC: Nordul
 • ORGANELE SENSIBILE: Urechi, gat, laringe, esofag, corzi vocale, amigdale, cerul gurii

MAI MULTE DESPRE TAUR

(Aproape) Totul despre TAUR

 

Summary
Article Name
Despre Zodia Taurului
Description
Articole dedicate zodiei Taurului
Author
Publisher Name
www.acvaria.com