GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Despre RAC. Familistul zodiacului.ZODIA RACULUI

Alte nume: CANCER (in limba latina, preluat si in limba engleza)

22 iunie – 22 iulie

IMPORTANT: daca sunteti nascut la granita dintre zodii, cititi AICI

SIMBOLUL ZODIEI

Ideograma semnului zodiacal simbolizeaza uniunea cercului spiritual cu semiluna sufletului, sugerand clestii unui crab.


DESCRIEREA ZODIEI

Zodie feminina de apa, predominant emotionala, psihica, guvernata de planeta LUNA, planeta care sporeste romantismul, diplomatia, puterea de adaptare, sensibilitatea, memoria, imaginatia, aptitudinile artistice, precum şi instabilitatea, oscilatia, inconstanta, capriciile, tendinta spre lene.

Nativul in Rac este foarte legat de familie, probabil are si un mare atasament fata de parinti, mai ales fata de tata. Atmosfera familiala in general este foarte puternic influentata de prezenta tatalui, probabil prin autoritatea de netagaduit a acestuia. Subiectul isi doreste sa se aplece cu multa atentie si asupra propriului camin atunci cand si-l va crea, atmosfera din casa fiind foarte importanta pentru echilibrul sau psihic. Tine la familie, la traditiile mostenite, la rudele sale, respecta arborele genealogic al familiei. Radacinile si trecutul sau sunt foarte importante, la fel ca locurile natale, localitatea sau tara de bastina fiind mereu un loc sfant pentru el, fiindu-i foarte greu sa se desparta de ele.

Ii place o casa in care sa aiba tot ce isi doreste, in care sa nu-i lipseasca nimic, dar are si o oarecare tendinta spre lux. Proprietatile de orice fel – dar mai ales cele imobiliare – sunt de maxima importanta pentru el. Isi doreste o casa a sa, un loc al sau, pentru ca sentimentul proprietatii este foarte dezvoltat. Are mare nevoie de securitate in mediul sau familial. Posibil ca prima parte a vietii, tineretea, sa fi fost mai dificila pentru el, fiind o lupta continua pentru supravietuire, dar poate avea parte de prosperitate in a doua parte a vietii.CALITATILE ZODIEI

Sensibilitate, copilarie, fecunditate, sentiment, atasament, camin, ereditate, familie, radacini, trecut, patriotism, romantism, alimentatie, spirit matern, spirit casnic si gospodar, intuitie, imaginatie, tenacitate, spirit protector, loialitate, emotivitate, rezerva, traditionalism, intelegere, compasiune, simt artistic.


DEFECTELE ZODIEI

Capriciu, instabilitate, emotivitate, timiditate, anonimat, retragere, inconstanta, nehotarare, auto-compatimire, hiper-sensibilitate, nesiguranta.


 • VERBUL CARACTERISTIC: A simti. SIMT.
 • MOTTO-UL ZODIEI: „Ma detasez de trecutul meu si de cei din jurul meu spre a-i iubi pentru ceea ce sunt si nu pentru ceea ce imi aduc. Imi exprim emotiile cu siguranta deplina.”
 • ZIUA CARACTERSTICA: Luni
 • PLANETA GUVERNATOARE: Luna
 • METALUL CARACTERISTIC: Argint
 • CULORILE ENERGIZANTE: Alb, argintiu.
 • NUMERELE NOROCOASE: 2, 3, 7
 • SIMTUL CEL MAI DEZVOLTAT: gustul
 • VARSTA SPECIFICA: maturitatea
 • PERIOADA DIN ZI CARACTERISTICA: amurgul
 • ANOTIMPUL CARACTERISTIC: toamna
 • PUNCTUL CARDINAL CARACTERISTIC: vestul
 • ORGANELE SENSIBILE stomac, piept, sani, torace, uter, operatii de cancer, cezariene

MAI MULTE DESPRE RAC

(Aproape) Totul despre RAC