GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Despre FECIOARA. Ordonata zodiacului.ZODIA FECIOAREI

Alte nume: VIRGO (in limba latina, preluat si in limba engleza)

23 august – 22 septembrie

IMPORTANT: daca sunteti nascut la granita dintre zodii, cititi AICI

SIMBOLUL ZODIEI

Ideograma semnului zodiacal sugereaza litera M, simbolizand materia primitiva, dotat cu o trasatura care taie ideograma ca simbol al centurii de castitate a Fecioarei.


DESCRIEREA ZODIEI

Zodie feminina de pamant, predominant practica, materiala, guvernata de planeta MERCUR, planeta care sporeste spiritul comunicativ, inteligenta, elocventa, talentul oratoric, diplomatia, ingeniozitatea, abilitatea, dar si siretenia, instabilitatea, superficialitatea, tendinta spre inselatorie.

Nativul in Fecioara are o mare nevoie de a fi mereu in slujba altcuiva, dar de a se bucura si de recunoastere si respect din partea superiorilor. Este amabil, serviabil, supus, responsabil, dar exigent in munca, fara a reusi vreodata sa se ridice mai sus decat pozitia de simplu subaltern. Se mandreste cu realizarile sale si este un muncitor hotarat, credincios slujbei sale. Poate atinge succesul in domenii administrative sau orice alt domeniu in care trebuie sa lucreze in slujba altora (functionar public, comert, medicina), dar si in domenii legate de agricultura, animale, plante, alimentatie, chimie, farmacie, igiena, munca de precizie, calcul si analiza, artizanat.

Din punctul de vedere al sanatatii, nu se bucura de o vitalitate prea solida, desi are o sanatate buna in general, dar uneori un simptom cat de mic poate duce la ipohondrie numai datorita grijii sale exagerate pentru propriul organism. Dovedeste mare interes pentru tot ce e in legatura cu sanatatea, terapii si diete, deci medicina – chiar si la nivel empiric – poate fi un capitol care ii suscita mereu interesul, ori pentru a aplica ceea ce afla asupra propriei persoane, ori pentru a ajuta pe altii.


 


CALITATILE ZODIEI

Purificare, castitate, analiza, ordine, ratiune, precizie, spirit practic, spirit analitic, atentie la detalii, seriozitate, harnicie, constiinciozitate, perfectionism


DEFECTELE ZODIEI

Critica, indoiala, rezerva, manie, limitare, obsesie la detalii, lipsa de imaginatie, teama, ipohondrie, stress, timiditate, ingrijorare exagerata, panica


 • VERBUL CARACTERISTIC: A analiza. A servi.
 • MOTTO-UL ZODIEI: „Obtin increderea si relaxarea. Dezvolt simtul discriminarii si al umilintei. Depasesc orice forma de limitare.”
 • ZIUA CARACTERSTICA: Miercuri
 • PLANETA GUVERNATOARE: Mercur
 • METALUL CARACTERISTIC: mercur
 • CULORILE ENERGIZANTE: bej, verde, galben, bleumarin, maro, gri, crem
 • NUMERELE NOROCOASE: 3, 5
 • SIMTUL CEL MAI DEZVOLTAT: Pipaitul
 • VARSTA SPECIFICA: Batranetea
 • PERIOADA DIN ZI CARACTERISTICA: Noaptea
 • ANOTIMPUL CARACTERISTIC: Iarna
 • PUNCTUL CARDINAL CARACTERISTIC: Nordul
 • ORGANELE SENSIBILE: Intestin, duoden, splina

MAI MULTE DESPRE FECIOARA

(Aproape) Totul despre FECIOARA