GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Despre BERBEC. Temerarul zodiacului.ZODIA BERBECULUI

Alte nume: ARIES (in limba latina, preluat si in limba engleza)

21 martie – 20 aprilie

IMPORTANT: daca sunteti nascut la granita dintre zodii, cititi AICI

SIMBOLUL ZODIEI

Ideograma semnului zodiacal sugereaza cele doua coarne ale berbecului, reprezentand, prin doua semiluni incomplete, apele constiintei tasnind cu putere in afara.


DESCRIEREA ZODIEI

Zodie masculina de foc, predominant activa, guvernata de planeta Marte, planeta care sporeste energia fizica, agresivitatea, curajul, indrazneala si vitalitate, dar si imprudenta, gelozia, asprimea, brutalitatea, violenta, nervozitatea, spiritul razbunator. Berbecul este dornic de schimbare si provocare, este atras de aventura si risc. Este un lider înnascut, un om care priveste viata ca pe o perpetua lupta si toti cei din jur îi sunt concurenti.

Vrea mereu sa fie primul. Cauta succesul si doreste sa straluceasca. Este competitiv, curajos, încrezator în fortele proprii, dand dovada de multa îndrazneala. Are initiativa, îi place sa preia conducerea sau sa înceapa unele proiecte pe care altii nu au curaj sa le initieze. Exceleaza în orice activitate fizica, precum sportul, pericolul si înfruntarea fiindu-i pe plac.

Pentru ca nu stie ce e prudenta, poate fi predispus la multe accidente de-a lungul vietii, mai ales în zona capului. Are nevoie de activitate fizica permanenta, nu suporta sa stea degeaba. E furios din fire, impulsiv si agresiv, gata mereu de lupta. Trebuie sa învete echilibrul si compromisul daca vrea sa evolueze în viata. Tot ce e necunoscut si neumblat poate fi pasiunea sa cea mai mare, fiind un mare temerar, un pionier prin excelenta. Se revigoreaza imediat dupa efort îndelungat, pentru ca are o buna rezistenta si mari resurse de energie pe care trebuie în permanenta sa le consume pentru a nu trece în extrema cealalta: agresivitate, furie, imprudenta.

 CALITATILE ZODIEI

Indrazneala, curaj, nu se da inapoi sa incerce ceva nou, dorinta de miscare, dorinta de a fi primul, rezistenta la efort, elan, entuziasm, actiune, risc, dinamism, dorinta de cucerire, combativitate, autoritate, spirit intreprinzator, pionierat, ardoare, initiativa, energie, putere, ambitie, teluri, lupta, implicare, spirit conducator, dorinta, vitalitate, afirmare, competitie, confruntare, vointa, pasiune, reusita, agilitate, rapiditate, insistenta, perseverenta.


DEFECTELE ZODIEI

Agresivitate, egoism, impulsivitate, violenta, obraznicie, intoleranta, nerabdare, inflexibilitate, incapatanare, teama de esec, imprudenta, scandal, laudarosenie, distrugere, instincte necontrolate, forta, dominare, cearta, conflict, razboi, irascibilitate, lipsa de control, excitabilitate, agitatie, accidente


 • VERBUL CARACTERISTIC: A fi. Sunt.
 • MOTTO-UL ZODIEI: Ma afirm, actionez constient si iau decizii singur. Imi asum individuatia si independenta mea.
 • ZIUA CARACTERISTICA: Marti
 • PLANETA GUVERNATOARE: Marte
 • METALUL CARACTERISTIC: Fierul
 • CULORILE ENERGIZANTE: rosu, orange
 • NUMERELE NOROCOASE: 1 si 9
 • SIMTUL CEL MAI DEZVOLTAT: Vazul
 • VARSTA SPECIFICA: Tineretea
 • PERIOADA DIN ZI CARACTERISTICA: Amiaza
 • ANOTIMPUL CARACTERISTIC: Vara
 • PUNCTUL CARDINAL CARACTERISTIC: Sudul

MAI MULTE DESPRE BERBEC

(Aproape) Totul despre BERBEC