GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Despre BALANTA. Frumoasa zodiacului.ZODIA BALANTEI

Alte nume: LIBRA (in limba latina, preluat si in limba engleza)

23 septembrie – 22 octombrie

IMPORTANT: daca sunteti nascut la granita dintre zodii, cititi AICI

SIMBOLUL ZODIEI

Ideograma semnului zodiacal sugereaza talerele unei balante, linia de jos simbolizand latura fizica, iar cea de sus – cea metafizica, ce nu se ating niciodata.


DESCRIEREA ZODIEI

Zodie masculina de aer, predominant intelectuala, mentala, guvernata de planeta VENUS, planeta care sporeste talentele artistice, gustul pentru frumos, senzualitatea, sociabilitatea, bunul gust, atractia fizica, dar si gelozia, superficialitatea, nepasarea, imoralitatea.

Nasterea in zodia Balantei indica o mare nevoie de uniune prin casatorie sau asociere. Personalitatea individului este foarte deschisa spre lume, publicil, societatea, lumea larga fiind cele mai importante spatii de manifestare ale preocuparilor sale. Viata sa este complet dependenta de ceilalti si s-ar putea spune ca nu are o individualitate foarte puternica, asteptand in permanenta sprijinul si aprobarea celorlalti. In casatorie – depinde de partener, in afaceri – depinde de asociati, în familie – de celelate rude etc.

Individul are mare nevoie sa fie in compania celorlalti si sa fie de ajutor. Numai societatea si viata sociala il fac sa se simta implinit. Poate deveni o persoana populara in mediul sau social sau poate avea parte de o casatorie (sau o afacere) aducatoare de stralucire si optimism. Stie sa asculte omul din fata sa, de aceea ar putea avea succes in domenii legate de lucrul/contactul cu publicul. Poate face cariera in lumea publicitatii sau a comertului. Poate fi un bun arbitru in situatii conflictuale, de aceea ar avea succes in domenii juridice.

Artele sunt de asemenea un domeniu favorit, de aceea ar putea avea interese deosebite pentru dans, viata mondena, arte frumoase. Mai are de invatat inca lectia cooperarii cu ceilalti, fiind inca un capitol deficitar, fara a mai incerca sa-si impuna in permanenta parerile.

Chiar daca nu ii convine ceva, arata un zambet pe figura de parca totul ar fi perfect. Poate avea succes in domenii precum politica, justitia, relatiile publice, diplomatia, unde isi poate folosi din plin inteligenta, abilitatile analitice si spiritul justitiar. Poate fi de asemenea atras de domenii artistice, de tot ce e legat de lux, placeri, petreceri, mondenitati, culoare, moda, frumusete, muzica, dans. In cuplu, are marele talent de a face compromisuri, de aceea poate fi un partener de viata foarte tolerant. Ii place sa iubeasca si sa fie iubit, astfel incat casatoria este unul din scopurile de baza ale unei Balante. E putin lenes, dar numai din nevoia sa de liniste si armonie. Poate media cu succes conflicte sau neintelegeri, gasind intotdeauna cheia unei reconcileri intre doua parti adverse. Nu este atras de ceea ce ii seamana, ci mai ales de ceea ce i se pare opus sau complementar lui.


 


CALITATILE ZODIEI

Echilibru, justete, dreptate, cinste, adevar, armonie, alegere, sociabilitate, diplomatie, amabilitate, politete, arbitraj, cooperare, conciliere, asociere, uniune, colaborare, echitate, tact, intelegere, ascultare, optimism, dorinta de casatorie, estetism, pace, seductie, frumusete, tandrete, senzualitate, arta, gust, placere, blandete, bunatate, calm, obiectivitate, impartialitate, prietenie, toleranta, romantism, iubire, gratie, altruism, sensibilitate la nevoile altora.


DEFECTELE ZODIEI

Ezitare, nehotarare, snobism, inconstanta, superficialitate, frivolitate, nerabdare, indecizie, superficialitate.


 • VERBUL CARACTERISTIC: A echilibra. Echilibrez situatii.
 • MOTTO-UL ZODIEI: „Imi deschid inima, impartasesc experiente agreabile cu altul si tin seama de nevoile lui, fara a deveni dependent de el.”
 • ZIUA CARACTERSTICA: Vineri
 • PLANETA GUVERNATOARE: Venus
 • METALUL CARACTERISTIC: Cuprul
 • CULORILE ENERGIZANTE: verde, roz
 • NUMERELE NOROCOASE: 6
 • SIMTUL CEL MAI DEZVOLTAT: Auzul
 • VARSTA SPECIFICA: Copilaria
 • PERIOADA DIN ZI CARACTERISTICA: Zorii, dimineata
 • ANOTIMPUL CARACTERISTIC: Primavara
 • PUNCTUL CARDINAL CARACTERISTIC: Estul
 • ORGANELE SENSIBILE: Rinichii, sistemul urinar.

MAI MULTE DESPRE BALANTA

(Aproape) Totul despre BALANȚA